2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من داشتم شدید میگن سیرابی بخوری خوب میشی اما اونم نمیتونستم بخورم قبل ورودم به هرخونه باید یه چیزی میخوردم مث لیموترش یا سیب تاحالم بد نشه  

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤

تا چهار ماهگی برطرف نشد 😥

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞

سیرابی خیلی خوبه

معده رو اروم میکنه

کار زیادی از دستت بر نمیاد باید  این دوران طی بشه معمولا بعد از 4 ماه درست میشه. البته طبق تحقیقات محققین مادرانی که حالت تهوع بیشتری داشتن بچه شون باهوش تر هست

هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...

من ک هیچی نمیتونم بخورم چیکار کنم آبم میخورم تهوع میگیرم با عرض معذرت من بالا نمیارم فقط تهوع انگاری سر دلم سنگینه غذا ها رو دوست ندارم 

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️ تقدیم به پسر دارا

من همه راه هارو رفتم خوش به حال اونایی که تا ۴ ماهگی خوب شدن من نزدیک هفته ۳۰ هستم کمه کم روزی ۴ بار بالا میارم. سیرابی هم خوردم. شربت بارداری هم گرفتم خوردم. همه وعده هامو تقسیم کردم به ۶ وعده دریغ از ی درصد تغییر.معدم انقدر ترش میکنه و میسوزه تا غذا کامل بالا بیاد هنوز نیم کیلو هم وزن نگرفتم

میشه لطف کنید واسه مامان و بابام و برادرم یه صلوات بفرستید مشکلشون حل شه. خدا هم مشکلاتونو حل کنه انشالله

من یه بار سیرابی خوردم تا چندروز خوب بودم, یه سره هم لیموترش دستم بود حالمو خوب میکرد. البته الان که رفتم تو ماه ۷,بازم صبحا تهوع دارم که فهمیدم بخاطر خالی بودن معدس. تهوع به کنار,من احساس گرسنگی شدییییییید داشتم تا ماه۴, طوری که هرچقدر غذامیخوردم جای سیر شدن بدتر میشدم, بشقاب غذا جلوم بود ولی از گرسنکی داد میزدم بغض میکردم

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤