2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 56 پست

به نظرم خیلی بهتر از این میتونست باشه

بجای این همه شامپو و صابون میتونست مبل بهتری رو بخره

مبلا رو اصلا نپسندیدم

اما به نظرم خرید دو تا ماشین لباسشویی کاملا عاقلانه هست اما به نظرم دو تا ماشین ظرف شویی عاقلانه تره

مامان من البته به جای دو تا ماشین لباسشویی یک لباسشویی داره اما دو تا ظرف شویی واقعا بهتره

ایشالله خوشبخت شه

آسمان فرصت پرواز بلند است ولی...! ...   قصه این است چه اندازه کبوتر باشی
این همههه خرج کنیم ک چی اخر ببریم خونه شوهر چ گلی ب سرمون میزنه مثلا میگه دستت درد نکنه نبابا تازه ت ...

بخدا وسایل برقیا تو انباری ان

ظروف پیرکس هنوز بعد ۴ سال پلمپه

واقعا اسرافه اینجور

خدا ببخشمون😊

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

به نظرم خیلی بهتر از این میتونست باشه بجای این همه شامپو و صابون میتونست مبل بهتری رو بخره مبلا رو ...

عزیزم دوتا لباسشویی نیست 

یکیش ماشین خشک کنه یکیش ماشین لباسشویی 

افتخار میکنم به اینکه یه فمینیست هستم   
انگار دوتا زن باهم عروسی کردن 🙄🙄والا کفشام دوجفت شبیه همه جنس مردونم نیست

اره

خدایا شکرتتتتت بعد از ۱۷ماه تلاش وانتظار دل من وهمسرمو شاد کردی خدایا خودت بهمون دادی خودت حافظش باش همش نگرانشم....
عزیزم یکیش ماشین خشک کنه و یکیش ماشین لباسشویی

وا چه کاریه الان لباسشویی ها تمام اتومات همه کاره ان چروک هم نمی کنن مردم به چه چیزا پول میدن. ی وجب اشپزخونه رو پر اشغال کرده

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  
وا چه کاریه الان لباسشویی ها تمام اتومات همه کاره ان چروک هم نمی کنن مردم به چه چیزا پول میدن. ی وجب ...

البته سیستم کارکرد خشک کن با ماشین لباسشویی خیلی فرق میکنه 

منم تعجب کردم که هردوش رو کنار هم گذاشته توی آشپزخونه 

معمولا کسایی که اتاق شستشوی لباس توی خونشون دارن ماشین خشک کن میخرن که اونم میذارنش تو اتاق لباسشویی نه توی آشپزخونه 

افتخار میکنم به اینکه یه فمینیست هستم   
فک کنم طرف دیوانه بوده از ی کفش هم دوتا داره😐

اسمت محیاست؟

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑