2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 56 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه یه ظرفشویی یه لباسشویی یکی دیگه شبیه لباسشویی هست اون خشک کنه لباسه

اخه مگه خود لباسشویی خشک کن نداره

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
من یه پودر بزرگ خریدم واسه جهازم به خدا تا الان که دو سال گذشته داشتم  اینهمه  وسیله واقع ...

دقیقااا تازه ب مامانم گفتم دوتا از این جعبه ای کوچیکا بده سطلی زیاده😂

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

😕😕😕

چقد اسراف😕😕😕

یکی چند تا چند تا میخره

یکی هیچی نداره ک بخره

مبارکش باشه

من ک تو جهیزیه خریدن خیلی رعایت بابامو کردم بهش فشار نیاد

مردم واسه چشمو هم چشمی چ کاراها ک نمیکنن😞😞😞

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            
به نظر من خیلی مسخره بود از هر چی 10 تا خریده اون شیرای تو یخچال تا خورده شه تاریخ مصرفش تموم میشه

فقط خواستن خونرو پر کنن حالا ب هر نحویییی

😕😕😕 چقد اسراف😕😕😕 یکی چند تا چند تا میخره یکی هیچی نداره ک بخره مبارکش باشه من ک تو جهی ...

این همههه خرج کنیم ک چی اخر ببریم خونه شوهر چ گلی ب سرمون میزنه مثلا میگه دستت درد نکنه نبابا تازه توقعشم میره. بالاتر 

این فرق داره  منم خونه یک یاز اقوام دیدم کاملا خشک خشک و تا حدی داغ میده بیرون

اوووه یس

فکر کنم وسواس داشتن😯 من شنیدم آدمایی که وسواس دارن از هر چیزی چند تا برمیدارن

خواهر من خیلیا وسواس دارن ولی تو این گرونی یکم قناعت میکنن

دوتا لباسشویی داشت؟ عایا یامن‌اشتباه دیدم

من ایتقدر فکر کردم اشتباه دیدم ، که با خودم گفتم یحتمل لباس شویی نیست . یه وسیله ای هست من اسمش رو نمی دونم 😅😅😅😅

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
من ایتقدر فکر کردم اشتباه دیدم ، که با خودم گفتم یحتمل لباس شویی نیست . یه وسیله ای هست من اسمش رو ن ...

اره منم همین فکر رو کردم

شاید خودشونم با لباسشویی میشورن

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎