2777
2789
عنوان

قهر

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 20 پست

درخواست طلاق نده ولی یه بخشی از مهریه ات رو بزار اجرا 

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی

استارتر چقدر امضات با معناست از خیام هست ؟

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هیچی بابا ،خواهرش روز عید قربان قربانی کرده بود به خواهراش گوشت داده بود تنها به دو تا برادرش نداده بود منو جاریمم که خونه ی پدر شوهرم بودیم گفتیم از این کارش ناراحت شدیم منم گفتم اینا برادراشونو فقط واسه حل مشکلاتشون میخوان شوهرمم از این حرفم ناراحت شد و باهام جلوشون دعوا کرد برادرشم به من گفت بیاین مشکلتونو حل کنم منم داشتم براش توضیح میدادم که شوهرم سر فلان قضیه اذیتم کرده و وجدان نداشته که کمیم به من حق بده.همینو که گفتم برادرش شروع کرد به فحاشی و حرفای خیلی بدی بهم زد و گفت تو کی هستی که به برادر من میگی بی وجدان بی وجدان یعنی بی آبرو و بی ناموسو بی شرف منم که دیدم اینا حرف حالیشون نمیشه گفتم خداحافظتون و رفتم خونه ی مادرم

به قمارخانه رفتم همه پاکباز دیدم  چو به صومعه رسیدم همه زاهد ریایی

نمیدونم لیلیان مال خیامه یا نه ولی این شعر حکایت کساییه که ادعای اسلام دارن درحالیکه همش دروغه این خونواده ی شوهر من شبا نمیخوابن تا صبح نماز شب میخونن صبح که پا میشن واسه عروساشون نقشه میکشن که چجوری زندگیشو از هم بپاشن

نبايد ميرفتي خونه مامانت.... اخه تو اومدي تو جمع به خواهرشون حرف انداختي

اونا که بدتر تلافی کردن وقتی بی احترامی میکنن همونجا بشینم خودمو کوچیک کردم