2777
2789
عنوان

دیگه بریدمممممممم

286 بازدید | 33 پست

بارها تو تاپیک هام و پست های تاپیک بقیه گفتم که شوهرم دوبار بهم خیانت کرده از اخرین خیانتش یشب خواب اروم ندارم هرشب خواب اشفته یا خواب بد میبینم که با کسیه گاهی خواب میبینم میشناسم دخترارو دخترای فامیل دوست اشنا... 

دیشب ته تهه خواب بدم بود دیگه...  خواب دیدم خواهرشوهرم که تازه عروسی کرده اومده میگه از داداشم ( یعنی شوهر من)  دوقلو باردارم....  داشتم دیوونه میشدم تو خواب و تو خواب میدیدم دارم جیغ و داد میکنم ..  اینقدر تو خواب جیغ کشیدم که مامانم بیدارم کرد مث بید میلرزیدم و عصبی بودم...  دیگه خسته شدم 

تو بیداری فکرو خیال تو خواب هم ارامش ندارم 

😭😭😭😭😭😭😭😭😭

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم يه مدت اينجورى بودم رفتم دكتر. برو دكتر عزيزم

شما هم خیانت دیدی؟ 

رفتم دکتر فقط یمدت خوبم باز شروع میشه 

دکتر گفت بعضی خاطرات بد کمرنگ میشن ولی فقط واسه یمدت 

چون بعضی ضربه های روحی اگه شدید باشه قسمتی از مغز رو تخریب میکنه 

شما هم خیانت دیدی؟  رفتم دکتر فقط یمدت خوبم باز شروع میشه  دکتر گفت بعضی خاطرات بد کمرنگ ...

آره عزيزم 

دكترت روانپزشك بود يا روانشناس؟ من هيپنوتيزم شدم و با قرص خوابم سنگين تر شد و با مشاوره تقريبا فراموش كردم البته خودمم همكارى كردم

حال من خوب است اما با تو بهتر ميشوم ❤️A❤️
ای واااای. یعنی خودتون با چشمتون دیدین که خیانت کرده شوهرتون؟

اره ولی اس هاشو و چت هاشونو خوندم...  بیهوش شدم دفعه ی دوم 3روز قسمت قلب بستری شدم ضربان قلبم اومده بود پایین هی افت میکرد 

فقط مشكل قلبيم خوب نشد از خواب كه بيدار ميشدم مثل حالت سكته ميپريدم اونم با پروپرانول خدا رو شكر&nbs ...

منم مشکل قلبی پیدا کردم پروپرانول و فلوکستین میخورم 

دفعه ی دوم که فهمیدم بیهوش شدم  3روز قسمت قلب بستری شدم ضربان قلبم اومده بود پایین هی افت میکرد 

منم مشکل قلبی پیدا کردم پروپرانول و فلوکستین میخورم  دفعه ی دوم که فهمیدم بیهوش شدم  3رو ...

منم ٣روز بسترى بودم چقدر شبيه هميم 😅

حال من خوب است اما با تو بهتر ميشوم ❤️A❤️
اگه تااین حدی عزیزم جداشویابترسونش

الان خوب شده فعلا که با کسی نیس ولی چندروز پیش اینجا گفتم دوباره حس بد اومده سراغم

الان خوب شده فعلا که با کسی نیس ولی چندروز پیش اینجا گفتم دوباره حس بد اومده سراغم

دلتوبدنکن به چیزای خوب فکرن بخاطرخودتم که شدبه چیزای بدفکرنکن توداغون بشی هیچی به شوهرت نمیرسه فقط شمابه خودت برسه این دورزمونه همه خیانت دیدن خیلی کم پیش میادندیدباشن