2777
2789
آفرین بر تو ای بانوی هنرمند  آخه اخموخان غذای تازه میخوره فقط😥😥 منم الان بی حال و گرسنه فر ...

از منم اوایل اینجوری بود چهار بار ک ناز کرد نخورد منم نازش نکشیدم الن مثل بچه گل میشینه غذاشو میخوره

خاطره تولد درسا خانوممتیکر به وقت تولد دخترم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوراک لوبیا. دارم ب این فکر میکنم ک برای شام چی بزارم ک فرداام بخوریم    

خوراک لوبیا رو بذار شب، ناهار برنجی درست کن.

من احتمالا استانبولی درست کنم، ناهار امروز و فردای خودم و فردای همسر. شام سبک تر

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!

هیچی 

تو شهری رد شدم عصبانیم

همسرم ماموریته باز عصبانیم

مجبور شدم پسرمو بزارم پیش کسی باز عصباترترم

یکی ناهار بپزه منو پسرمم دعوت کنه لطفا

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
خوراک لوبیا رو بذار شب، ناهار برنجی درست کن. من احتمالا استانبولی درست کنم، ناهار امروز و فردای خود ...

اخه دلقک جون خوراکو دیشب درست کردم برای شام همسر و امروز ناهار. الان ک سرکارم عصر میرم خونه.دوباره باید ب این فک کنی ک واسه فردا چی بپزی...این ادمیزاد چیه همش درگیر شکم شکم 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه

خونه دوستم دعوتم 😍

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
اخه دلقک جون خوراکو دیشب درست کردم برای شام همسر و امروز ناهار. الان ک سرکارم عصر میرم خونه.دوباره ب ...

معضل منم هست بخدا

البته دوماهه تعدیل شدیم خونه نشینم. ولی عصر از سرکار میومدم یه غذای نونی واسه شام یه غذای برنجی واسه ناهارش

دیگه آخر هفته دو سه تا خورشت درست میکردم، میریختم تو ظرفای یه بار مصرف در دار. هر روز یکیشو میذاشتم ببره. هفته ای یه بارم‌کارونی و مرغ و اینجور چیزا میذاشتم، ولی خب خورشتا دو هفته میموند دیگه. هر وقت نمیدونیتم چی درست کنم یکیشو میبرد.

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
خوش بحالت

مرسییی. 😍😍😍

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

قورمه سبزی مخصوص خودم😐

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
نوش جونت

میخواستم تو قابلمه مسی بذارم، منتهی هنوز تو تختم باید پاشم تو زودپز درست کنم😂😂😂

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️