2777
2789

خوراک لوبیا. دارم ب این فکر میکنم ک برای شام چی بزارم ک فرداام بخوریم   

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت عزیزم،جغرافیا😍 یه درس فیزیکم از پیش مونده استرس دارم قبول کنن یا نه

احتمالا ورودی بهمنت کنن منم امسال کنکور دارم اونم با بچه امسال میرم دوازدهم دعا کن رتبه خوبی بیارم

خاطره تولد درسا خانوممتیکر به وقت تولد دخترم😍
خخخ تو هم مث منی غذایی ک شوهر دوست نداره رو زیاد میدرستی؟ از قیمه بدش میاد من عاشق قیمم

همسر من عاشق قیمه س

یعنی در هفته اگه بهش قیمه و خورشت کرفس و ماکارونی بدم اصلا جای اعتراضی نمیمونه و خوشبخت ترین ادم دنیاست😂😂

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
خخخ عزیزممم من شوهرمم نباشه غذا میدرستم فوقش میزارم یخچال برا روز دیگ

آفرین بر تو ای بانوی هنرمند 

آخه اخموخان غذای تازه میخوره فقط😥😥

منم الان بی حال و گرسنه

فرای شب باید ته چین درست کنم 

اون بشینه بخوره منم بو بکشم 😢😢😢

چشم های او ضریح مقدسند، منزلگاه ابدی بوسه
احتمالا ورودی بهمنت کنن منم امسال کنکور دارم اونم با بچه امسال میرم دوازدهم دعا کن رتبه خوبی بیارم

امیدوارم قبول کنن

ایشالا بهترین رتبه رو بیاری عزیزم استرس نداشته باشی همه چی حل میشه،

میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کنید..😍😍یه آذرماهی مهربون 🤪😋😋