2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عدسی

ایـن روزا تو ایـن اوضـاع بـد کشور اگه جهیزیه میخرین حواستون باشه عـکساشو اینـجا نذارین پز ندین شـاید یکی یتـیمه.یا   شاید دستشون به دهنشون نمـیرسه. دل نسـوزونید خــدا می بینه نگـید به ما چه اوضاع خرابه لااقال خودمون بهم رحم کنیم  
قربون امام حسين بشم كه محرم بركت رو مياره به خونه ها

ما ک دیشب رفتیم هییت شوید پلو با تن ماهی میدادن بعضیا اینقدر زیاد زیاد میگرفتن ک به پنجاه نفر نرسید منم نگرفتم یع خانومه بود هفتا گرفتا بهش گفتن بده بقیه غذا نیست میگفت عرضه داشتن خودشون میگرفتن یه بچه پنج ساله غذا خودشو داد به من گفت خاله بده نینیت بخوره منم گفتم نمیحواد عزیزم مال خودت

خاطره تولد درسا خانوممتیکر به وقت تولد دخترم😍
ما ک دیشب رفتیم هییت شوید پلو با تن ماهی میدادن بعضیا اینقدر زیاد زیاد میگرفتن ک به پنجاه نفر نرسید ...

بي فرهنگي بيداد ميكنه

ما ميريم مسجد مثلا سياه پوش مسجده شوهرم هر وقت اضافه ميمونه به اندازه شام خودش ميگيره هميشع هم اخر 

🦋🌈insta :home_sara_golgoli🦋🌈                        
همسر من عاشق قیمه س یعنی در هفته اگه بهش قیمه و خورشت کرفس و ماکارونی بدم اصلا جای اعتراضی نمیمونه ...

تو احیانا هووی من نیستی دقیقا علایق شوهر منه قیمه کرفس و ماکارونی ...اینا رو بزارم غلام حلقه بگوشه...اسمش چیه شوهرت????نه واقعا بگوووو

هیس! ایرانیها فریاد نمی زنند....  
ما ک دیشب رفتیم هییت شوید پلو با تن ماهی میدادن بعضیا اینقدر زیاد زیاد میگرفتن ک به پنجاه نفر نرسید ...

وای قربون اون پنج ساله برم میگرفتی خوب...دستای کوچیکش رو رد نمیکردی

هیس! ایرانیها فریاد نمی زنند....  
اخمو خان امروز ناهار منزل نیستن به لطف خدا  منم که تپل بانو هستم و در رژیم 😥 پس غذا رفت واسه ...

این اخمو خان کیه؟ من توی باغ نیستم؟شوهرته؟آیا من گیجم؟آیا ....؟

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)
بله امروز ازش ناراحتم بهش میگم اخمو خان 😉😉😉

آخی...انشالله زود دلخوریت از بین بره و بشه دلبر جااااان.

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)