راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خیلی تاثیر داره من دیگه کلا جوش نمیزنم حتی زمان پریود شدن 😁منی که صورتم پر جوش بود جای جوش رو هم از بین میبره خییلی به نظر من واقعا امتحانش میارزه تا دوماه بعد زالو هر روز پوستت صاف تر میشه و جای لکا کم رنگ تر
لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘
ببین گاز میگیره هی خونتو میمکه اگه رو صورتت جوش باشه چون خونای چرک رو میخوره جوشات میخوابه بعد زیر جای جوش خب خون جمع شده که صورتی یا کبوده خونشو میخوره صورتت تمیز میشه و ترمیم میشه واسه چین و چروک و جوانی پوستم خیلی خوبه
لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘
اره روی صورت .دردشم میخواد گاز بگیره یکم درد داره بعدم خونو میمکه صورتت گز گز میکنه درد داره ولی دردش قابل تحمل هست و جوری نیس که بخوای داد برنی اخه من فکر میکردم وقتی زالو میندازن همش جیغ میزنن😁😁😁