2821
2789
عنوان

دارم میرم،🚶‍♀️🚶‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 61 پست
نره تو دهنت یا دماغت یا چشمات

😯😯نه خدا نکنه بزرگ  که بشه شاید بخوره ولی من حالم بد میشه جیغ میزنم خانومه دمشو جابه جا میکنه

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من برای پشتم گذاشتم  وقتی یه کم می خوره کم کم پوف می کنه پف می‌کنه😥

پشتت چ جوری بود گذاشتی؟؟

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘
هیچی به اصرار مامان بابام گذاشتم گفتن خوبه و از این حرفا ولی تغییر خاصی حس نکردم حجامت بهتره

برای جوش ؟؟؟

هیچی به اصرار مامان بابام گذاشتم گفتن خوبه و از این حرفا ولی تغییر خاصی حس نکردم حجامت بهتره

چن تا گذاشتی؟؟

خیلی تاثیر داره من دیگه کلا جوش نمیزنم حتی زمان پریود شدن 😁منی که صورتم پر جوش بود جای جوش رو هم از ...

استاتر بار اول درد داره؟؟؟یا فقط ترس داره؟؟

شوهرم پاهاش واریس دارن

میخام بفرستمش زالو 

من جای اون میترسمو چندشم میشه😆

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792