2789
عنوان

دارم میرم،🚶‍♀️🚶‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 61 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم میبینم که تازه عضو شدی

من تازه عضو شدم؟؟؟ بعد تاریخ عضویت شما چقد با من فرق میکنه؟ یک ماه عزیزم، بعدشم من کاربر دوسال پیشم اکانتم ترکید 😉

تیکر تولد عشقمه💜💜💜 زندگی قشنگه سخت نگیر😊😊😊
وای میترسم ازاون زالوها برولیزر

الان این سومین جلسس که میرم با این جلسه میشه ۲۶ تا دیگه نتیجه گرفتم فقط کمی جای جوش دارم که اونم فک کنم با این جلسه حل شه من اصلا حواسم به لیزر نبود

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘
به کسایی که جای جوش اکنه و کیست زیر پوست بهخاطر جوش دارن توصیه میکنم .

ای از شانس بد ما... مستقیم میره توی چشممون... 🤦‍♀️🤦‍♀️

یک مسلمان واقعی... به مذهب و اعتقادات دیگری... اهانت نمیکنه🌹❤️

من از فکر کردن بهش هم میترسم 😨😨😨😨

چطور جرات دارید؟

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
من تازه عضو شدم؟؟؟ بعد تاریخ عضویت شما چقد با من فرق میکنه؟ یک ماه عزیزم، بعدشم من کاربر دوسال پیشم ...

عزیزم اولا من ۲۵ تیر هستم شما ۲۵ شهریور میشه دوماه بعدم برای چی جبهه میگیری خواستم بگم خوش اومدی که نمیگم😐

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘
ای از شانس بد ما... مستقیم میره توی چشممون... 🤦‍♀️🤦‍♀️

جاشون خودشون تعیین میکننن بعدم زالو هر جارو گاز بگیره از اکنجا دیگه تکون نمیخوره

وای بدت نمیاد نترسیدی

اولین دفعه خیلی مثل گچ دیوار بودم تو مطب رفتم دسشویی هر چی صدام میکردن بیرون نمیومدم،😁😁😁ولی الان کمی میترسم

عزیزم اولا من ۲۵ تیر هستم شما ۲۵ شهریور میشه دوماه بعدم برای چی جبهه میگیری خواستم بگم خوش اومدی که ...

جاااااان؟ از کی تا حالا 11/5/97 میشه ۲۵ شهریور؟ دقت کن عزیزم دقققت

تیکر تولد عشقمه💜💜💜 زندگی قشنگه سخت نگیر😊😊😊