2777
2789
عنوان

کیا فک میکنن همه مشکلا با پول حل میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 65 پست
متوجه نشدم  اما پول واقعا حتی ارزش تاپیک زدن رو نداره

برو تایپیک پر بزدید امروز ببین 

پول شاید برا شما اهمیت نداشته باشه 

ولی برا یشریا خیلی مهمه من حسی که داشتم نوشتم و پست کردم خوتستم ببینم چند نفر باهام هم عقیده هستن

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست 
معذرت میخوام ولی اینایی که شما فرموندین یه مشت پولدار بدون مغز و اخلاق و شرافت هستن

اخه من هرکی که ثرتمنده رو دیدم زندگیش نابود بوده .. مثلا یکی دخترش طلاق گرفته بخاطر خیانت شوهرش .. یکی پسرش زندگیه خوبی نداشته دختره اومده فقط برا پول پسر اصلا نه عشقی نه مهری .. والا پولدار درست و باخدا ندیدم ..یا مشروب خور وپارتی یا خیانت.... والا سالم ندیدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه من هرکی که ثرتمنده رو دیدم زندگیش نابود بوده .. مثلا یکی دخترش طلاق گرفته بخاطر خیانت شوهرش .. ی ...

چرا من دیدم هم سالمشو هم ناسالمشو 

من با سالم بودن و نبودن پولشون کاری ندارم من با اعتماد به نفس و قدرتی که دارن کار دارم و به نظرم واقعا پول قدرت میارع

پول خیلی خوبه دوای بیشتر دردهاست آرامش میاره اما زیادیش نابود میکنه کثیفه .. ثروتمند نه اما پولدار خ ...

من که دوس دارم جای وارن بافت باشم☺☺😑☺ همونقدر پولدار و ثروتمند

من که دوس دارم جای وارن بافت باشم☺☺😑☺ همونقدر پولدار و ثروتمند

انشالله راه پولدار شدن رو پیدا کنی و به نیازمندان هم کمک کنی خدا کنه ثروتمند بشی دوست خوب  اراده همت تلاش کن خداوند به انسان عقل داده انشاالله از راه حلال پولدار بشی عزیزم سعی کن خداهم کمکت میکنه ... همه ی ثروتمندان روزی ندار بودن با تفکر و اراده ثروتمند شدن ..