2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چطور تونستی طبیعی باردار بشی؟؟ [/QUOTE]

[QUOTE=71630597]عزیزم چطور تونستی طبیعی باردار بشی؟؟

به لطف خدای مهربون😃
من آندومتریوز بودم گرید دو، دو تا کیست داشتم یکی حدود چهار ویکی سه و نیم. رفتم دکتر یکسال بهم قرص ال دی داد، با مصرف قرص به مرور کیستهام کوچکتر شد. بعدش اقدام کردم ولی باردار نشدم، همینجا با دکتر اصف جاه آشنا شدم رفتم پیشش گفت فعلا عمل نیاز نیست و بازم اقدام کن، اگر تا تابستون نشد برو ای وی اف، همسرم هم ازون طرف کلی دارو میخورد دکتر ارولوژ بهش گفت عمل بی فایده ست دارو داد، گفت اگر آزمایشت نرمال نشه باید بری آی یو آی و بعدشم آی وی اف.
دیگه تو همین گیر و داررررر لطف خدا شامل حالمون شد و در حالی که باورم نمیشد طبیعی باردار شدم.

به لطف خدای مهربون😃 من آندومتریوز بودم گرید دو، دو تا کیست داشتم یکی حدود چهار ویکی سه و نیم. رفتم ...

خداروشکر. دکتر برا منم گفته این ماه برم آی یو ای و بعدش هم آی وی اف. دعا کنین منم قبل از آی وی اف باردار بشم. دوس دارم طبیعی خدا نطفه بچه رو تو دلم بزاره. اصلا حس خوبی به آی وی اف ندارم. 

خدا نی نی خوشکل منو صحیح و سالم بزار تو بقلم🥰🥰

سلام من تازه اومدم توي اين تاپيك به همه مامانا تبريك ميگم و برايً همه آرزوي مادر شدن دعا ميكنم، من خرداد ماه با كلي زحمت و شرايط روحي بد عمل لاپراسكوپي پيش دكتر البرزي انجام دادم و اندومتريوز گريد٣ داشتم ولي هرچي اقدام ميكنم مادر نميشم ديگه طاقتم تموم شده و دلم گرفته ،،، چيكار كنم واقعا ماه بعد ميخوام برم براي اي يو اي ولي برام دعا كنيد اين ماه مادر شم ،،، ٣٠ ساله هستم و خيلي ناراحتم يك راهنماييي داريد بهم بكنيد؟ كيا با شرايط من باردار شدن ؟ هيچ مشكل ديگه اي نداريم نه من نه شوهرم😢😔😭

سلام من تازه اومدم توي اين تاپيك به همه مامانا تبريك ميگم و برايً همه آرزوي مادر شدن دعا ميكنم، من خ ...

دوستم باردار شدی؟؟؟؟

الان تیکرت رو دیدم قلبم از خوشحالی تند تند زد😍کاش بگی که آرررررره🌷🌷🌷

دوستم باردار شدی؟؟؟؟ الان تیکرت رو دیدم قلبم از خوشحالی تند تند زد😍کاش بگی که آرررررره🌷🌷🌷

نه  برا دل خوشيه ، ايشالا مامان ميشم خدا بزرگه ممنونم مهربون بانو

سلام. بنده 37 سالمه و دو بارداری قبلم را خداخواسته و بدون اطلاع باردار شدم. 5 سال با آیو دی جلوگیری کردم و الان که برای بارداری سوم اقدام کردم اتفاقی نیافتاد. 4 ماهه اقدامم. سو نو دادم و معلوم شد کیست شکلاتی 7 سانتی در تخمدان راست و کوچک شدن تخمدان چپم گزارش شد1/5*2/5

ازمایش ذخیره تخمدانم 1/5 و هر ماه یک فولی غالب در این 4 ماه داشتم اما بارداری اتفاق نیافتاد. آزمایش د3 میزان‌ش 18 و

fsh و LH هر کدام 4/5

الان د3 مصرف میکنم با فولیک اسید و ویتامین ای. متفورمین هم روزی یدونه. 

عکس رنگی دادم مشکلی نداشتم. همسرم هم مشکلی نداره. 

لبنیات و سردی رو 8 ماهه حذف کردم اما نمیدونم چرا دچار آندو شدم. 

خودسرانه یکماه لتروزول روزی 3 تا خوردم و دچار ضعف تخمدان شدم. 

سلام. بنده 37 سالمه و دو بارداری قبلم را خداخواسته و بدون اطلاع باردار شدم. 5 سال با آیو دی جلوگیری ...

خانومی دکتر بهتون متفورمین داد؟؟

منم آندو هستم

یعنی اشکال نداره متفورمین بخورم؟

میگن برا بارداری خوبه

خدارو شکر .پیر شدم کی دیگه هر ماه یکسال میگذره خستم.

عزیزم به حق همین شب عزیز از خدا میخوام اگه صلاح میدونه بهت یه نی نی خوشگل و نانازی بده گلم ناراحت نباش امیدت به خدا باشه💕🌸💜💚

جالبه که حدسای ترسناکم همیشه عملی میشن😑
و در اخر از همه دوستانی که بعد از انتظار باردار شدن خواهش میکنم بیاین و بگین؛ من مطمئنم چشمهای منتظر ...

پس بالاخره امام حسین بهتون‌بچه داد ابریک میگم 

آقا انقد مهربونه خواسته همه رو با اجازه خدا میده 

سلام عزیزم نمیتونم می‌خونی یا نه ولی تو ی تایپیکی دیدم برای یه خانمی تجربه کربلاتو گفتی و بهش گفتی که به امام حسین بگه که چیشد قرار بود یه نی نی سالم و صالح بده

خیییلی خوشحال شدم تاپیکتو دیدم