دوستان گلم سلام
این تاپیک رو ایجاد کردم فقط و فقط برای امیدواری دوستان منتظرم؛ افرادی که مثل من -که یه روز منتظر نی نی بودم و ازین سایت به اون سایت میرفتم تا بلکه بتونم یه نشونه امید پیدا کنم که منم یه روز مامان میشم - بیان و اینجا امیدوار بشن و تو این شبهای عزیز برای همه منتظرا دعا کنن🙏
من ده ساله ازدواج کردم، دچار آندومتریوز و تنبلی خفیف تخمدان بودم و همسرم هم واریکوسل داشت و کم تحرکی اسپرم، اما در کمال ناباوری طبیعی باردار شدم.
اون زمان که همه این مسائل و مشکلات رو فهمیدم، کارم چک کردن این سایت و اون سایت و پیدا کردن افرادی با شرایط خودم بود که بتونم از تجربیاتشون استفاده کنم. جالبه که دیدم تو همین سایت صد ها نفر تاپیک زدن که منتظرن و مشکل دارن و درد دل کردن... اما بعد که بلطف خدا باردار شدن نیومدن خبری بدن و باعث دلگرمی بقیه بشن. من زیاد فعال این سایت نبودم اما قول بخودم دادم اگر روزی بلطف الهی باردار شدم بیام و بگم که دوستان منتظرم:
از لطف و مهربانی و بخشندگی خدا نا امید نشین. میدونم که چقدر سخته، من خودم روزهای بدی داشتم، روزهایی که میگفتم خدایا تو میدونی ما حتی هزینه ای برای درمان نداریم، حتی سختمونه هزینه ویزیت دکتر ... حالا الباقی مسائل و مشکلات ناباروری بماند... اما اما فقط و فقط امممممممییییییییید و صبببببببببررررررر
برای خدا کاری نداره آفریدن؛ فقط کافیه بگه موجود شو، فقط کافیه خودش بخواد. ولی صبر کنید و بسپارید بخودش و حکمتش. هر وقت نوبت ما بشه خودش برامون همه چیز رو روبراه میکنه. ایمان داشته باشین....