2777
2789
عنوان

یکی ب من بگه با زندگیم چیکار کنم😭🙃🤦🏻💔

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 25 پست
راستش شما نسل جدید بیانگیزه رو درک نمیکنم.

ولی بنظرم جمع نبندید

فک نکنم تو این دنیا هیچ آدمی مث من باشه

همه همسن و سالام هرکدوم یه وری رفتن برا خودشون و دارن تو مسیر هدفاشون حرکت میکنن

من فقط میخوابم و نفس میکشم و شب و روزمو بزور جلو میبرم.. با جنازه هیچ فرقی ندارم.

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام چندسالته ؟ علاقت چیه ؟؟؟؟ من دوباره میخوام بخونم نمیدونم از کجا شروع کنم😂😂😂

19

علاقه ندارم ب هیچی.. قبلاً داشتما

ولی در حال حاضر از همهه چی متنفرم ب معنای واقعی.

رشته ت چیه

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .

سلام ببین به چی علاقه داریحتما که نباید همه برن دانشگاه مثلا ممکنه یکی گلدوزی یا بافتنی رو علاقمند ب ...

چجوری بفهمم علاقه مو

وقتی میرم چیزای مختلف میبینم و بهشون فک میکنم ، با آدمای مختلف تو اون حوزه صحبت میکنم و..و..

کلاً میبینم ب هیچی علاقه ندارم واقعاً:(

19علاقه ندارم ب هیچی.. قبلاً داشتماولی در حال حاضر از همهه چی متنفرم ب معنای واقعی.رشته ت چیه

ببین سنت خیلی کمه منم همینجوری انقد بی روح و کسل شدم گذاشتم کنار درسو ولی الان نمیگم بد بوده ولی خب درست نبود کارم باید در کنار رسیدگی به خودم درسمو ادامه میدادم ببین اول هرمشکلی که داریو بنویس برو دنبال حل کردنشه منظورم جسمی روحی فکری هست بعدش برو سراغ درست همزمان رهاش نکن الان من از هزینه ها میترسم تو الان دغدقه هزینه داری واسه مشاوره و اینا من اصلا نداشتم نمیدونم چه جوریه 🤣🤣🤣رشتم تجربی بوده فیزیک و ریاضی کابوسمه🤣🤣🤣

چجوری بفهمم علاقه مووقتی میرم چیزای مختلف میبینم و بهشون فک میکنم ، با آدمای مختلف تو اون حوزه صحبت ...

خدابهت کمک کنه عزیزم انشاءالله از یه جا شروع کن مثلا پیاده روی بکن یه کار معنوی هم بکن مثلا برنامه گنج حضور ببین .

یعنی این برنامه اگه روحتوطالبش باشه غوقا میکنه برای منم دعا کن 😍🙂

ببین سنت خیلی کمه منم همینجوری انقد بی روح و کسل شدم گذاشتم کنار درسو ولی الان نمیگم بد بوده ولی خب ...

چندسالته الان

و میشه بپرسم این تایمی ک درس نمیخوندی، چیکار میکردی

مشاور کجا بود خواهر من حتی قلمچی اینام شرکت نمیکردم هیچ کلاسی نمیرفتم

واقعاً خداروشکر میکنم ک سال کنکورم هیچ هزینه نکردم وگرنه با منت کورم میکردن🤦🏻با این وضعم

چجوری بفهمم علاقه مووقتی میرم چیزای مختلف میبینم و بهشون فک میکنم ، با آدمای مختلف تو اون حوزه صحبت ...

راستی ببین یه ذکر هست من باهاش اروم میشم ولی خیلی تنبل میشم انجامش نمیدم زیاد و این واقعا اشتباهه ببین اول استغفار میکنی بعد سپاس گذاری من از اقای افلاکی یاد گرفتم رایگان گذاشته توی تلگرام هواپونوپونو هست منتها اومده کاملترش کرده و روان تر مثلا میگی استغفرالله ربی و اتوبوا الیه بعد میگی الحمدالله رب العالمین

اینو بگو به نیت مشکلت اصلا هم نگران نباش برو پیش مشاور خوب از خدا بخواه بذاره سر راهت باهاش پیش برو

چندسالته الانو میشه بپرسم این تایمی ک درس نمیخوندی، چیکار میکردیمشاور کجا بود خواهر من حتی قلمچی این ...

من الان ۵ ساله کلا گذاشتم کنار من هیچ کاری نمیکردم راستش یعنی از لحاظ شغلی و اینا ولی کلا یکم شاید بشه گفت شایدا مثلا خودسازی به خودم کمک کردم یکم خودمم بیشتر دوست داشتم بدون در نظر گرفتن شرایط

ببین مشاوره که میگم چون خودم تجربه دارم منم نرفتم نفهمیدم چه کار کنم اینجا که کسی تورو نمیشناسه راهنماییت کنه برو یه جا خوب هزینشم حدود ۳۰۰الی ۴۰۰ هست بیشتر جاها فکرکنم قشنگ سوالاتووبنویس شرایط زندگیتم بهش بگو انشاءالله که نتیجه میگیری منم اصلا نمیدونستم علاقه چی هست تو حرکت کن ۱۰۰خودتو بذار خدا بهت نشون بده نترس عزیزم