2777
2789
عنوان

خیلی عصبی شدم با بچه هام دعوا میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1822 بازدید | 22 پست
منم الان کوچیکرو زدم بزرگرم دعوا کردم اصلا زبون نمیفهمن دختر بزرگم سیزده سالشه با کوچیکه که چهارسالش ...

سن دختر بزرگت حساسه و کوچیکه هم اوج لجبازی و دوست یابیشه بهتره کوچیکه رو سرگرم کنی . بزاری بزرگه بیشتر توی تنهایی خودش باشه . گاهی برای دختر بزرگت وقت بزار باهاش برو خرید گردش . قدم زدن. کوچیکه رو بزار مهد کودک یا خانه بازی ببرش بازی کنه خسته بشه.

خدایا خیلی دوستت دارم. دلم تنگ شده خیلی تنگ...

نمیگی بچه لکنت بگیره .این کارو نکن یه تنبیه بهتر حداقل مثل محروم کردنش از خوراکی یا اسباب بازی.الان ک سن اوج لج بازیشه و تازه اولشه

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما باید دلیل عصبی بودنتونو پیدا کنی و رفعش کنی اگه نه اوضاع بدتر میشه و مشکل اعصاب میگیری. خودتونو زیاد سرزنش نکنید و سعی کنید کارایی رو انجام بدید که بش علاقه‌مندید. در واقع شما خودتونید که میتونید به خودتون کمک کنید. پس کارایی انجام بدید که حالتونو بهتر کنه. نذارید عصبانیتتون ادامه پیدا‌کنه چون کار دستتون میده و بچه‌هاتونم در آینده با مشکل مواجه میشن. با شوهرتون در این مورد صحبت کنید و راهنمایی بخواید. شوهرتون در این زمان موظفه که به شما کمک کنه. اگر خیلی مشکلتون حاده و از پسش بر نمیاید حتما با یه مشاور صحبت کنید.

براش بازی های فکری مناسب سنش بگیر . مثل نخ و مهره. هوش چین . جور چین. مکعب بازی . بزار سرگرم بشه .&n ...

وای متاسفانه بیشتر اهل خرابکاریه تا بازی از یه طرفم اصلا تنهایی بازی نمی کنه همش میگه مامان بیا پیش من بشین

نمیگی بچه لکنت بگیره .این کارو نکن یه تنبیه بهتر حداقل مثل محروم کردنش از خوراکی یا اسباب بازی.الان ...

حق با تویه اما وقتی عصبی میشم دست خودم نیست متاسفانه،خیلی میره رو اعصابم،

ای جانم🤗 نکن ایشالا منم بشم مثل تو.بیام اینجا از کار بچه هام شکایت کنم..پسرم بشه 2سالش بعد یه نی نی ...

این کار رو نکن من ناخواسته باردار شدم خیلی فشار رو آدم میاد به خاطر بارداری پشت سر هم کمبود ویتامین  آهن می گیری عصبی میشی

2790
2778
2791
2779
2792