سلام یه پسر دارم 2-سال و نیم و یه دختر 8 ماهه مدام پسرم دخترم رو میزنه دست کمک هم ندارم مجبور میشم پسرم رو بزنم یا تو حموم کنمش از خودم بدم میاد به خاطر رفتارم موندم چیکار کنم
منم الان کوچیکرو زدم بزرگرم دعوا کردم اصلا زبون نمیفهمن دختر بزرگم سیزده سالشه با کوچیکه که چهارسالش ...
سن دختر بزرگت حساسه و کوچیکه هم اوج لجبازی و دوست یابیشه بهتره کوچیکه رو سرگرم کنی . بزاری بزرگه بیشتر توی تنهایی خودش باشه . گاهی برای دختر بزرگت وقت بزار باهاش برو خرید گردش . قدم زدن. کوچیکه رو بزار مهد کودک یا خانه بازی ببرش بازی کنه خسته بشه.
شما باید دلیل عصبی بودنتونو پیدا کنی و رفعش کنی اگه نه اوضاع بدتر میشه و مشکل اعصاب میگیری. خودتونو زیاد سرزنش نکنید و سعی کنید کارایی رو انجام بدید که بش علاقهمندید. در واقع شما خودتونید که میتونید به خودتون کمک کنید. پس کارایی انجام بدید که حالتونو بهتر کنه. نذارید عصبانیتتون ادامه پیداکنه چون کار دستتون میده و بچههاتونم در آینده با مشکل مواجه میشن. با شوهرتون در این مورد صحبت کنید و راهنمایی بخواید. شوهرتون در این زمان موظفه که به شما کمک کنه. اگر خیلی مشکلتون حاده و از پسش بر نمیاید حتما با یه مشاور صحبت کنید.