2777
2789
عنوان

دل درد پریودی در اقدام بارداری!!!!

7544 بازدید | 33 پست

خانما تو اقدام بارداریم ولی الان 11 روز ب پریودیم مونده دل درد پریودی گرفتم...عادیه؟؟؟واسه شماها پیش اومده؟؟؟کار خاصیم نکردم فقط لباس ریخته بودم تو ماشین ریختم تو لگن بردم پشت بوم پهن کردم....

من دل درد داشتم اما زمانی که آزمایشم مثبت شد ....اگه بارداری هم باشه به این زودی علائم نمیاد حتی نطفه هنوز به دیواره رحم نچسبیده که بخواد با یه لباس پهن کردن سقط بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دل درد داشتم اما زمانی که آزمایشم مثبت شد ....اگه بارداری هم باشه به این زودی علائم نمیاد حتی نطف ...

سینه درد هم از روز پری داشتی یا قبل از پری؟؟؟

تا خدا هست به عالم چه نیازست 
من دل درد داشتم اما زمانی که آزمایشم مثبت شد ....اگه بارداری هم باشه به این زودی علائم نمیاد حتی نطف ...

همش میترسم کار کنم...یعنی بسته شدن نطفه ب کار کردن ربط نداره؟؟؟؟

من امروز یه روش خانگی پی بردن به بارداری را یاد گرفتم..تو اینترنت نوشته بود اطراف ناف به فاصله 4 انگشت را به صورت دورانی در جهت عقربه های ساعت ماساژ بدین..اگه در این حرکت دورانی زیر شکم (به فاصله 4 انگشت زیر ناف) سفت تر از بقیه جاها بود احتمال اینکه باردار باشین زیاده..البته این تست باید زمانی که شکم خالیه انجام بشه نه بعد غذا..واسه خودم امتحان کردم زیر شکمم شل بود😕

سینه درد هم از روز پری داشتی یا قبل از پری؟؟؟

تا قبل از بارداری دو هفته به پریودی سینه درد داشتم اما اون ماهی که باردار شدم تا روزی که موعدم بود هیچ علامتی نداشتم دقیقا درد سینه و زیر دل از روزی اومد سراغم که روز موعدم بود

همش میترسم کار کنم...یعنی بسته شدن نطفه ب کار کردن ربط نداره؟؟؟؟

اگه بچه سالم باشه با سخت ترین کارها هم چیزیش نمیشه اگه خدای ناکرده سالم نباشه همون بهتر که قبل از رشد سقط بشه و معمولا چنین جنین هایی سقط میشن چون سالم نیستن 

من امروز یه روش خانگی پی بردن به بارداری را یاد گرفتم..تو اینترنت نوشته بود اطراف ناف به فاصله 4 انگ ...

من این تست و انجام دادم زیر شکمم شل بود و با خودم گفتم پس باردار نیستم اما باردار بودم

من این تست و انجام دادم زیر شکمم شل بود و با خودم گفتم پس باردار نیستم اما باردار بودم

واقعا...خدا کنه از منم اینطوری باشه..از بس علائم ندارم نه دل درد نه سینه درد نه حالت تهوع دارم تستهای خانگی اینترنتی را بررسی میکنم😊