خانما تو اقدام بارداریم ولی الان 11 روز ب پریودیم مونده دل درد پریودی گرفتم...عادیه؟؟؟واسه شماها پیش اومده؟؟؟کار خاصیم نکردم فقط لباس ریخته بودم تو ماشین ریختم تو لگن بردم پشت بوم پهن کردم....
واقعا...خدا کنه از منم اینطوری باشه..از بس علائم ندارم نه دل درد نه سینه درد نه حالت تهوع دارم تستها ...
عزیزم علائم بارداری که به این زودی مشخص نمیشه تازه بعد از اینکه آزمایشتون مثبت میشه یکم علائم میاد تازه همه که علائم ندارن من تا هفته 8 اصلا علائم خاصی نداشتم و حالم خوب بود از هفته 8 حالت تهوع شروع شد که دیگه دنیارو نمیخواستم از بس بد بود....منم تا وقتی آزمایشم مثبت شد اصلا حتی علائم پریودی هم نداشتم با اینکه قبل بارداری همیشه از علائم پریودی نابود میشدم انقد که درد داشتم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
واقعا سخته..البته من ماه پیش خیلی روزهای بیشتری اقدام داشتم و دقیقا روز تخمک گذاری و اون حوالی هم اقدام کردم خیلی علائم هم داشتم حتی یه چیزی مثل لکه بینی که تا قبل از اون هیچ وقت تجربه اش نکرده بودم ولی سر موقع پریود شدم😣این ماه زیاد اصراری ندارم چون فهمیدم تی اس اچم بالاست
راستش اگه روز موعدتون بود میگفتم احتمالا به خاطر جایگزینی جنین داخل رحم درد دارید چون خودم هم از روزی که فهمیدم باردارم تا اواخر ماه دوم درد زیر دل داشتم که خیلی اذیت کرد اما چون هنوز حتی اگه باردار باشید جایگزینی صورت نگرفته نمیدونم از چیه .....با کمال تاسف فقط میتونم بگم این دل درد زود هنگام مربوط به پریودی میتونه باشه ....ان شالله که نظر من درست نباشه و باردار باشید