2777
2789
عنوان

بهترین مداحی

467 بازدید | 15 پست

چند تا از بهترین مداحی که شنیدین بگین دانلود کنم 

انها که داستان امروز ما را باور نمی کنند😔              روزی خواهد امد که انسانها به دلیل عقل و علم تسلیم دین بشنوند دران روز اگر کسی بی دینی کند ادم احمقی جلوه می کند مردم ان روزگار داستان امروز ما را باور نخواهند کرد که بعضی ها با بی دینی برای خود شانی قائل بودند ان روز اگر چه همه به دلیل عقلانیت تسلیم دین خواهد شد اما همه نمی توانتد عاشقانه دین داری کنند فرق است بین مسلم و مومن👌💖

من کلااز یه مداحی خیلییی خوشم اومد اونم گمش کردم چند ساله دنبالشم پیداش نمیکنم ☹️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا خووشم نمياد از مداحي!!!😑

شايد فقط من اينجوريم!!

ترجيح ميدم هيچييي گوش نكنم محرما

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

صدا زدی عموعمو جان دادم از کریمی

اکبرشد اربا اربا پس من چی کریمی

تو دل غم مونده یه ماتم مونده حمید علیمی

تَمامِ دارایی اَم خُداییٰ عصت کِْه  دَغدَغِه عَزدَصت دادَنَش راع نَدارَم⚡️♡-
چرا خووشم نمياد از مداحي!!!😑 شايد فقط من اينجوريم!! ترجيح ميدم هيچييي گوش نكنم محرما

ولی به من خیلی ارامش میده ی حس خیلی خوب به ارامش میرسم البته نه همه نوع مداحی 

انها که داستان امروز ما را باور نمی کنند😔              روزی خواهد امد که انسانها به دلیل عقل و علم تسلیم دین بشنوند دران روز اگر کسی بی دینی کند ادم احمقی جلوه می کند مردم ان روزگار داستان امروز ما را باور نخواهند کرد که بعضی ها با بی دینی برای خود شانی قائل بودند ان روز اگر چه همه به دلیل عقلانیت تسلیم دین خواهد شد اما همه نمی توانتد عاشقانه دین داری کنند فرق است بین مسلم و مومن👌💖

ممنون از همه دوستان 

عباس من حمید علیمی

ای پشت و پناهم سردار سپاهم نمیدونم خوانندش کیه

دلم میگیره برا حرم شب جمعه بیشتر دلم میخواد به کربلا برم شب جمعه بیشتر میگن که عاشقا میان به کربلا شب جمعه بیشتر   اینم نمیدونم خوانندش کیه

نوحه چه کنم چه کنم از هیئت چهار منار یزد با نوای محمد ابراهیمی،فوق العاده اس،حتما تصویریشو دانلود کن،هزار بار بشنوی سیر نمیشی

بلندترین ارتفاع برای سقوط افتادن از چشم امام زمان است