2777
2789
عنوان

مادرشوهر

305 بازدید | 17 پست

وقتی رابطتون با مادرشوهرتون خوب نیست مادرشوهرتون به شوهرتون زنگ میزنه  حالا واسه هر کاری یا احوالپرسیش چه حسی دارید من قلبم تند میزنه و بهم میریزم دست خودم نیست اصلا دلم نمیخواد بهش بزنگه باخودمم زیاد کلنجار میرم که پسرشه اما نمیشه 😆😆😆😆😆😆

👈خنده تلخ آدما همیشه از دلخوشی نیس گاهی شکستن دلی کمتر از آدمکشی نیست👉

من باهاشون خوبم.اما اصلا دلم نمیخاد رفت و امد کنم هروقتم زنگ میزنن ب شوهرم میگن گوشیو بده ب یلدا ..اه مرگمه حرف زدن باهاشون.هروقت میرم خونشون خیلی سنگینم شوخی اینا نمیکنم اونام تا حدودی پا نزاشتن تو زندگیم

پونیووووووو    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کاری ندارم. حتی به شوهرم میگم به مادرت زنگ بزن و ازش حالشو بپرس. با اینکه همین چند وقت پیش یه دعوایی بین منو شوهرم انداخت که کلا شوهرم بهم گفت طلاقت میدم.

خدایا ثمره عشقم رو در پناه خودت حفظ کن😍😍😍

به نظر من که مشکل نداری. 

وقتی با یکی بدی یا لجی معلومه سختت هست ازش چیزی بشنوی یا ببنینی کسی بهش محبت کنه . فقط مسئله اینه باید حس ات رو کنترل و هدایت کنی. 

نمیدونم چرا اینجا همه میخوان بگن یک سری حس های طبیعی مثل خشم و یا نفرت وجود نداره . یا اگر کسی دچارش هست حتما انسان پلیدی محسوب میشه 

من بدم میاد ازش خیلی وقتا دلمو شکونذه و تیکه انداخته 

وقتی زنگ میزنه اعصابم خورد میشه وقتی اس میده ب شوهرم تا نخونم اروم نمیشم حتی شده یواشکی رفتم سر گوشی شوهرم خوندم

ولی چاره چیه؟؟؟انقدم گفتم بابا بیخیال خوب مادرشه غریبه نیس ک

چون بی ادبانه حرف میزنه بعضی وقتا من بدم میاد دلم نمیخاد شوهرم اونجا باشه یا بشنوه 

هی میخای بپری گوشیو بگیری قطع کنی!اگه اره,مشکل داری

نه بابا چون باهام خوب نیستن خوشم نمیاد زنگ شوهرم بزنن جالبه وقتی میونه ای باهاشون ندارم بیشتر زنگ شوهرم میزنن

من بدم میاد ازش خیلی وقتا دلمو شکونذه و تیکه انداخته  وقتی زنگ میزنه اعصابم خورد میشه وقتی اس ...

وای منم دقیقا همینطوریم حالم ازشون بهم میخوره حالا شوهرم میبینه که بی احترامیم کردن و از دستشون خیلی ناراحتم همچین وقتی ننش زنگ میزنه باهاش گرم حرف میزنه که انگار من هیچی هر چی خواستن سرم بیارن

شده بخاطر کارای مامانش چقد گریه کردم شوهرم همون لحظه یادشه  یه کم باهاشون سرسنگین میشه اما بعد مثل قبل بهشون محبت میکنه و رفتار اونا رویادش میره

باید مواظب هم مادر شوهر بود هم پدر شوهر ...خصوصا اگه بی فرهنگ باشن...من چند روز پیش باشوهربچه مامانی قهر کردم رفتم خونه بابام....زنگ زدن خونه بابام....هرچی رسیدن گفتن...یه دادهایی میکشیدن...و میگفتن طلاقش میدیم....اما حالا اومدم خونه خودم....قضیه رو شوهرم تعریف کرد...پاشون رو کرده بودن تو یه کفش طلاقم بدن...من خر رو بگو قبلا که مستاجر بابام بودم این بلاها رو سر اوردن و من خر شریک شدم خونه گرفتم باهاشون

من درکت میکنم

من و مادرشوهرم قطع رابطه ایم

ولی از وقتی عروسی کردم مرتب زنگ میزد رو تلفن خونه و با شوهرم کلییییی وقت حرف میزدن.بخدا دیوونم کرده بود وقت و بی وقت زنگ میزد.مثلا جمعه صبح زود.یا موقع شام یا ناهار.یا مثلا ۱۲ شب

من بروی خودم نمیاوردم

بعد دیدم طوری شده انگار داره با ما زندگی میکنه از بس تلفنی آمار من و زندگیم رو میگرفت.

من به شوهرم اعتراض کردم گفت مادرم که اینجا نمیاد توقع داری تلفن هم نزنه.

من دیگه چیزی نگفتم

انقدر به این کارش ادامه داد تا شوهرم خسته شد و چند بار تلفنی دعواشون شد.

دیگه تو خونه زنگ نمیزنه

راحت شدم

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌
شده بخاطر کارای مامانش چقد گریه کردم شوهرم همون لحظه یادشه  یه کم باهاشون سرسنگین میشه اما بعد ...

وای چه قدر مثل منه شرایطت

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌
من درکت میکنم من و مادرشوهرم قطع رابطه ایم ولی از وقتی عروسی کردم مرتب زنگ میزد رو تلفن خونه و با ...

من به گوشیش زنگ میزنه اما خوب تو خونه هست ازش متنفرم افرینه