2777
2789
عنوان

رفع تیرگی پوست صورت و دست

14288 بازدید | 18 پست

سلام واسه رفع تیرگی پوست دست و صورت راهکار خانگی میخوام که سریع جواب بده !!آیا سرکه سیب خوبه؟اگه کسی تجربه داره روش استفاده اش رو بگه لطفا

من از پایان نمی ترسم !!!!ومیدانم که پشت رویش هرگل زوالی نیز در راه است !!!!من از پایان نمی ترسم !!!!هراس من تسلیم است زتحقیر است !!!!!مبادا درنشیب راه دلم پیش از آنکه دانه ای در خاک بنشاند فروافتد!!!!

مرسی اسم صابون رو میدونی؟؟

من از پایان نمی ترسم !!!!ومیدانم که پشت رویش هرگل زوالی نیز در راه است !!!!من از پایان نمی ترسم !!!!هراس من تسلیم است زتحقیر است !!!!!مبادا درنشیب راه دلم پیش از آنکه دانه ای در خاک بنشاند فروافتد!!!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماسک جوش شیرین رو سرچ کن خوبه 

مرسی !جوش شیرین به پوست آسیب نمیزنه؟؟

مرسی !جوش شیرین به پوست آسیب نمیزنه؟؟

عزیزم پوست من چربه آسیب نزده من هفته ای دو سه بار ماسک جوش شیرین میذارم هم برا روشنیش هم برا جوش های صورتم 

جوش شیرین رو با گلاب مخلوط کن با چوب کبریت هم بزن با پنبه بزن صورتت اگه پوستت نسوخت بزار پنج تا ده دقیقه بمونه 

ماسک ژلاتین هم خوبه صورتو پاکسازی میکنه منافذشو ولی تا یه روز بعدش صورت من قرمز میشه 

شده آیا که غمی ریشه به جانت بزند؟!
ماسک ژلاتین چجوریه؟

دوقاشق ژلاتین و دوسه قاشق شیر رو مخلوط میکنم بعد میذارم رو حرارت غیرمستقیم ژلاتین داخل شیر حل بشه بعث که یکم سرد شد(خیلی سرد نه ها یه کم)با انگشتم میمالم رو پوست صورتم چهل دقیقه بعد از رو پوستم میکنم 

یکی از کابرا میگفت پودرزغال هن بریزید ولی من زغال ندارم اینجوری درس میکنم 

شده آیا که غمی ریشه به جانت بزند؟!
عزیزم پوست من چربه آسیب نزده من هفته ای دو سه بار ماسک جوش شیرین میذارم هم برا روشنیش هم برا جوش های ...

سپاس خانمی !  منم تاحدودی پوستم چربه حتما امتحان میکنم 

ممنونم عزیزم

سلام عزیزم میدونم تاپیک قدیمیه، خواستم بپرسم شما بلاخره نتیجه گرفتید پوست دستاتونو روشن کنید؟ از چه روشی استفاده کردی میشه منم کمک کنید

برای خوشبختیم یه صلوات مهمونم کنید🌹