2777
2789
عنوان

رفع تیرگی پوست صورت و دست

| مشاهده متن کامل بحث + 14291 بازدید | 18 پست

سلام خانوما من کرم ضد لک و روشن کننده دارم

با مصرف این کرم گیاهی در عرض 2ماه تمام لک های صورت

، جای جوش ها👌

، کک و مک👌

و لک های بارداری از بین میرود 👌

همچنین چروک های سطحی پوست هم از بین می رود.

👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌

مناسب برای درمان آفتاب سوختگی و تیرگی پوست رو درمان می کند.👌

نرم کننده پوست های خشک هم هست👌

تیرگی دور چشم را از بین میبرد.👌

ضمنا پوست رو تا چند درجه روشن تر میکنه👌

اگر این کرم رو استفاده کنید دیگه چی میخوایید؟!❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣

هیچی فقط یک ضد آفتاب مناسب بزنید

من خودم 2 ساله از کرم پودر استفاده نکردم چون با وجود این کرم تمام معایب پوستم برطرف شده و نیازی به آرایش ندارم.

حتما امتحان کنید

تماس ۰۹۱۹۸۸۰۰۶۹۸.    قیمت ۱۰۰هزار

سلام عزیزم من پنج سال خرج پوستم کردم
آنقدر دکتر رفتم و پول خرج کردم لک صورتم نرفت
یا لیزر میرفتم جلسه ای چهارصد هزار
لک صورتم می‌رفت وقتی لیزر نمی‌رفتم برمیگشت
کرم معجزه شب هم زدم پوستم داغون شد.جوشهای بزرگی زدم که جاش چال شد.
تا شماره یه خانم رو تو دیوار پیدا کردم که کرمهاش‌مورد تایید وزارت بهداشت بود تحت نظر دکترا بود خیلی عالی بود لک صورتمو با هزینه خیلی کم برد خداخیرش بده شمارش میذارم خیلی خانم خوب و منصفی هست دلش میسوزه ضمانت بازگشت کرم تا ده شب میده.لک صورتم رفته کک و مک رفته صورتم پنج درجه سفید شده
منم چون خیلی عذاب روحی  کشیدم بخاطر پوستک خیلی خرج کردم دوست دارم بگم اطلاع رسانی بشه به هر کسی اعتماد نکنید ولی این خانم من کارش دیدم معتبره اینم شمارش09026744639 از همدان ارسال میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان گلم بعضی از جاهای بدنم تیره بودن خیلی اعصابم خورد بود خیلی ذهنمو در گیر کرده بود تا اینکه یه پیج دیدم که درموردش تبلیغ می کرد استفاده کردم وجواب گرفتم خودمم باورم نمی شه عالی شده آدرس پیج اينستا شونم واستون میذارم 🥰🥰🥰mojezeye_zibayi98@

سلام عزیزم من پنج سال خرج پوستم کردم آنقدر دکتر رفتم و پول خرج کردم لک صورتم نرفت یا لیزر میرفتم جلس ...

توهمه تایپک هازدی مثل اینکه داری تبلیغات میکنی پوست حساس هست لطفا نظرالکی نده