2777
2789
عنوان

تنگ کردن واژن با آب انار

| مشاهده متن کامل بحث + 199616 بازدید | 185 پست
اگه خودتم همین فکر رو میکنی که انجام بده  زایمان داشتی؟

من دوتا زایمان داشتم یکی قبلش یکی بعدش ، اولین زایمانم بچه ام خیلی بزرگ بود کلی درد کشیدم چون طبیعی به دنیا اوردنش اما قضیه به همین جا ختم نشد ، هی عفونت میگرفتم تا پیش این دکتره رفتم گفت علت عفونتم گشادی واژن خودم واقعا اذیت میشدم چون میدونستم شوهرم لذت نمیبره و ممکنه گیر این دخترای هزار رنگ و لعاب دار خیابونا شه تندی رفتم انجام دادم تا زندگیم نجات بدم 

شبیه لیمو عمانیه  اما بعضی دارو گیاهی ها پودرشم دارن من خودم استفاده کردم خیلی تنگ شد.زن عموی ش ...

اما من سایت خوندم دقیق یادم نیست کجا بود این روش ها واژن خشک میشه فکر می کنی تنگ شده به خاطر همینه بعد از یه مدتی می بینی از بین رفته ، اما دستت درد نکنه اما حتما میرم انجام میدم تا پولام جمع کنم برم عملش انجام بدم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درمان خشكي واژن رو ميخواستم در هنگام رابطه خشك خشكه

اذيت ميشيم

از ژل هم استفاده ميكنم اما بدنش حساسيت نشون ميده به ژل و گذاشتمش كنار

حتي مدت عاشقانه بودن رو زياد كردم بازم فايده اي نداشت

موندم چكار كنم ديگه

دوستي يك حادثه است    اما جدايي يك قانون
درمان خشكي واژن رو ميخواستم در هنگام رابطه خشك خشكه اذيت ميشيم از ژل هم استفاده ميكنم اما بدنش حسا ...

با این لیزا فکر کنم خشکی واژنم انجام شه 

این سایت یه چیزای نوشته بود اما من با دقت نخودم شما مشکل دارین برید بخونید

ممنونم

http://www.drbahmanpour.com/درمان-خشکی-واژن-با-لیزر/

این سایت من قبلا خونده بودم اما دقیق نمی دونم چیه شما خانومتون می تونه زنگ بزنه فکر کنم جوابش بدن البته اینستاگرام  این دکتر من دیدم الان ایران نیست ، نمی دونم جواب تلفناش بدند یا نه

از ماریانا استفاده کنید واژن تنگ میشه

عذر میخوام.منم شنیدم آیا امتحان کردین واثر داشته

زندگی تجربه شب پره درتاریکی ست    زندگی چیزی نیست که لب طاقچه ی عادت از یاد من وتو برود🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒