2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همش زبون خارجیه ک من یکم زدم وسطا دیدم خارجیه ندیدم خوبه ببینم؟

خدایا شکرت که صاحب خونه شدیم بدون اینکه یک ذره اذیت بشیم یا نگران وخیلی زود اسباب کشی کردیم و دلمون شاده اصن نمیدونم پولش چجوری جور شد فقد میدونم صاحب خونه ایی هستیم ک دوسش داریم😍😍😍😍سپاس گذارم سپاس گذارم سپاس گذارم
اره من دیدم کاش اینقد تلخ تموم نمیشد کاش پسره نمیمرد😭😭😭

تیکه اخرش پسره رو نکشتن که با شمشیر سره همه رو بریدن جز اون پسره که بستنش به یه ماشین اخرشم داعشی گفت چطوری ایرانی و تموم سد فیلم

دمپایی تا دیسین کَلّوزَ😛  آدام آداما بیدفعه دییر 💁 لایک الموندا 😯   

خواهرم سینما دیده بود اومد تعریف کرد.. الانم سی دیشو خریده اورده من ببینم.. گفتم الکی چرا خریدی من فیلم غمگین نگاه نمیکنم

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
من دیدم کسل کننده بود عوض کردم کانالو عروس استامبولو دیدم 

واقعا چیزی که راجع به فیلمش اصلا به ذهنم خطور نکرد کسل کننده ست البته نظرات قابله احترامه سلیقه ها هم متفاوته عزیزم

تیکه اخرش پسره رو نکشتن که با شمشیر سره همه رو بریدن جز اون پسره که بستنش به یه ماشین اخرشم داعشی گف ...

نکشتنش اما مرد عزیزم

قشنگ توجه نکردی

وقتی همه رو نجات داد خودش با هواپیما رف

خوشحالم ک همه منو به مهربونی میشناسن