2777
2789
خواهرم سینما دیده بود اومد تعریف کرد.. الانم سی دیشو خریده اورده من ببینم.. گفتم الکی چرا خریدی من ف ...

این فیلما رو با بچه نمیشه دید،من شوهرم زود خوابید بعدش که دخترم خوابید دیدم خوابم نمی آد تنهایی دیدم حالم بد شد کلی البته قشنگ ساخته بودا خیلی تلخ بود  

واقعا چیزی که راجع به فیلمش اصلا به ذهنم خطور نکرد کسل کننده ست البته نظرات قابله احترامه سلیقه ها ه ...

من فیلمی که واقعا گریم گرفت زیر سقف دودی بود و یه فیلمه که دختره شوهرش شکاک بود کتکش میزد مادرشوهره هم هیچکاری نمیکرد به خونوادش گفت خونوادش گفتن نه طلاق نگیر ابرومون چی میشه داداشت دوماد میخاد بشه طفلک قرص خورد تو قطار خوابید تا بمیره یعنی انقد غصه خوردما 

دمپایی تا دیسین کَلّوزَ😛  آدام آداما بیدفعه دییر 💁 لایک الموندا 😯   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این فیلما رو با بچه نمیشه دید،من شوهرم زود خوابید بعدش که دخترم خوابید دیدم خوابم نمی آد تنهایی دیدم ...

من اصلا خوشم.نمیاد فیلم تلخ ببینم.. اصلا و ابدا.. 

سینما فقط فیلمای طنزو میرم.. خودمم فیلمای رمانتیک و هیجانی با پایان خوش رو فقط دانلود میکنم میبینم..

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
من فیلمی که واقعا گریم گرفت زیر سقف دودی بود و یه فیلمه که دختره شوهرش شکاک بود کتکش میزد مادرشوهره ...

وای آره.منم زیر سقف دودیو دیدم خیلییی ناراحت شدم خیلی.پری شبم به وقت شامو دیدم امشبم دوباره دیدمش.اینم خیلیییی ناراحت کننده بود کاش آخرش زنده میموند

نه عزیزم از چی طوری ایرانی تا آخرش مونده حالا

عه نمیدونستم اخه تیتراژش رفت گفتم حتما تموم شده اخه من تو ماهواره دیدم امشبم میداد 

دمپایی تا دیسین کَلّوزَ😛  آدام آداما بیدفعه دییر 💁 لایک الموندا 😯   
تیکه اخرش پسره رو نکشتن که با شمشیر سره همه رو بریدن جز اون پسره که بستنش به یه ماشین اخرشم داعشی گف ...

نه این اخرش نبود

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧