2777
2789
منم همون شب عروسی باردار شدم ولی الان خدارو شکر میکنم پشیمون نیستم ک زود باردارشدم

ای جانم . منم همینم ب دخترم میگم دوست من 😘 

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جالبی ک نداشت اول زندکی بجای تفریح و مهمونی رفتن همش تهوع داشتم و زیر سرم بودم. مامانمم همش غر میزد ...

خدا برات نگهش داره واقعا آدم وقتی بچش دنیا میاد بد بودن یا خوب بودنشو میفهمه..منم خودمو میزدم ک من بچه نمیخام داشتم خودمو میکشتم ک میخام سقط کنم میگفتم خونه نداریم ماشین نداریم بچه میخام چیکار..ولی بعد دنیا اومدنش انگار همه دنیارو بهم دادن..

خدایااااااشکرت بخاطر همه چیز
خدا حفظش کنه ❤❤❤

ممنون😘 همچنین گل پسر شمارو خدا نگهداره براتون😍

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
من خودم یه سال و ۳ماهه  خودم۲۰شوهرم۲۳سالمونه گاهی دوست داریم نی نی بیاریم گاهی میگیم نه کلا ب ...

به نظرم همین الان بیارین  هر چه سنتون کم تر باشه  بچه هاتون سالم تر و باهوش تر میشن  و بعضا زیبا تر  من شنیدم  بچه هایی که با پدرو مادرشون زیاد اختلاف سنی ندارن  در اینده از لحاظ روانی ادمای سالم تری هستن 

از ساعت ۲۰ و ۴ دقیقه سه شنبه ۱۷ اردیبشهت شروع کردم 😄 
خدا برات نگهش داره واقعا آدم وقتی بچش دنیا میاد بد بودن یا خوب بودنشو میفهمه..منم خودمو میزدم ک من ب ...

مرسی گلم❤ خدا بچه شمارو هم حفظ کنه .

منم میخواستم قایمکی سقط کنم😔 مامانم اینا فهمیدن قیامت کردن .شوهرمم نمیدونس وگرنه واویلام بود. خلاصه از ماه ۴ ببعد مهرش افتاد دلم .خانواده شوهرمم دختر ندارن و عشق دختر بودن . الانم ک نزدیک ۴سالشه گل خونمونه . 😍