2777
2789

بنظرم خانوم ۲۰-۲۵ 

آقا ۲۸ تا ۳۲

در این زمانه بی هیاهوی لال پرست                                    خوشا ب حال کلاغان قیل و قال پرست                               چگونه شرح دهم لحظه ،لحظه خود را                             برای ای همه ناباور خیال پرست😊

من میخوام دوسال بعدش بیارم .دخمل شیطونم مجال نداد همون شب عروسی ...😘

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم یه سال و ۳ماهه 

خودم۲۰شوهرم۲۳سالمونه

گاهی دوست داریم نی نی بیاریم گاهی میگیم نه کلا بیخیالش بشیم.

حالا موندیم تو بلاکلیفی خواستم نظراتتونو بدونم تا بهتر تصمیم بگیریم

ما دوتا زوج زیر ۲۰داریم ک جفتشونم الان دختر دارن ...ولی اصلا قدر بچه زرو نمیدونن .بییخیالن ‌ . بعدم ...

زیر ۲۰ دیگه خیلی رو مخه🤤

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
شب عروسی باردار شدی؟؟؟🤔

بله 😅 دقیقا ۲۰روز بعد ویارام شروع شد🤕

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

من ۱۵ سالمه تازه ازدواج کردم

قصد دارم تا ۳،۴ سال اصلا ب بچه فکر نکنم

ولی اطرافیان همش میترسونن

میگن دیر بچه آوردن باعثنازایی میشه😥

در این زمانه بی هیاهوی لال پرست                                    خوشا ب حال کلاغان قیل و قال پرست                               چگونه شرح دهم لحظه ،لحظه خود را                             برای ای همه ناباور خیال پرست😊
زیر ۲۰ دیگه خیلی رو مخه🤤

خیلی زیاد ..من ک هنوز باورم نمیشه بچع دارن .‌. 

من ۱۵ سالمه تازه ازدواج کردم قصد دارم تا ۳،۴ سال اصلا ب بچه فکر نکنم ولی اطرافیان همش میترسونن می ...

قرص جلوگیری نخوری بهتره. هیچیت نمیشه. حالا کلی وقت داری. 

پسرم ❤ منو بابایی عاشقتیم . خوش اومدی😍😍😍
من میخوام دوسال بعدش بیارم .دخمل شیطونم مجال نداد همون شب عروسی ...😘

منم همون شب عروسی باردار شدم ولی الان خدارو شکر میکنم پشیمون نیستم ک زود باردارشدم

خدایااااااشکرت بخاطر همه چیز
چه جالب😂😂😂

جالبی ک نداشت اول زندکی بجای تفریح و مهمونی رفتن همش تهوع داشتم و زیر سرم بودم. مامانمم همش غر میزد ک تازه جهازت رو دادیم الانم نوبت سیسمونیه😅 مادرشوهرمم فک میکرد تو عقد باردار شدم .درصورتی ک تا شب عروسی من دختر بودم. خلاصه بعد ۹ماه ک زایمان کردم فهمید ک شب عروسیم باردار شدم . الان ولی واسه بودن دخترم هرروز چدبار شکر میکنم 😘