2777
2789

بنظرم خانوم ۲۰-۲۵ 

آقا ۲۸ تا ۳۲

در این زمانه بی هیاهوی لال پرست                                    خوشا ب حال کلاغان قیل و قال پرست                               چگونه شرح دهم لحظه ،لحظه خود را                             برای ای همه ناباور خیال پرست😊

من میخوام دوسال بعدش بیارم .دخمل شیطونم مجال نداد همون شب عروسی ...😘

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من خودم یه سال و ۳ماهه 

خودم۲۰شوهرم۲۳سالمونه

گاهی دوست داریم نی نی بیاریم گاهی میگیم نه کلا بیخیالش بشیم.

حالا موندیم تو بلاکلیفی خواستم نظراتتونو بدونم تا بهتر تصمیم بگیریم

ما دوتا زوج زیر ۲۰داریم ک جفتشونم الان دختر دارن ...ولی اصلا قدر بچه زرو نمیدونن .بییخیالن ‌ . بعدم ...

زیر ۲۰ دیگه خیلی رو مخه🤤

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
شب عروسی باردار شدی؟؟؟🤔

بله 😅 دقیقا ۲۰روز بعد ویارام شروع شد🤕

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

من ۱۵ سالمه تازه ازدواج کردم

قصد دارم تا ۳،۴ سال اصلا ب بچه فکر نکنم

ولی اطرافیان همش میترسونن

میگن دیر بچه آوردن باعثنازایی میشه😥

در این زمانه بی هیاهوی لال پرست                                    خوشا ب حال کلاغان قیل و قال پرست                               چگونه شرح دهم لحظه ،لحظه خود را                             برای ای همه ناباور خیال پرست😊
زیر ۲۰ دیگه خیلی رو مخه🤤

خیلی زیاد ..من ک هنوز باورم نمیشه بچع دارن .‌. 

من ۱۵ سالمه تازه ازدواج کردم قصد دارم تا ۳،۴ سال اصلا ب بچه فکر نکنم ولی اطرافیان همش میترسونن می ...

قرص جلوگیری نخوری بهتره. هیچیت نمیشه. حالا کلی وقت داری. 

پسرم ❤ منو بابایی عاشقتیم . خوش اومدی😍😍😍
من میخوام دوسال بعدش بیارم .دخمل شیطونم مجال نداد همون شب عروسی ...😘

منم همون شب عروسی باردار شدم ولی الان خدارو شکر میکنم پشیمون نیستم ک زود باردارشدم

خدایااااااشکرت بخاطر همه چیز
چه جالب😂😂😂

جالبی ک نداشت اول زندکی بجای تفریح و مهمونی رفتن همش تهوع داشتم و زیر سرم بودم. مامانمم همش غر میزد ک تازه جهازت رو دادیم الانم نوبت سیسمونیه😅 مادرشوهرمم فک میکرد تو عقد باردار شدم .درصورتی ک تا شب عروسی من دختر بودم. خلاصه بعد ۹ماه ک زایمان کردم فهمید ک شب عروسیم باردار شدم . الان ولی واسه بودن دخترم هرروز چدبار شکر میکنم 😘