2777
2789
منم همون شب عروسی باردار شدم ولی الان خدارو شکر میکنم پشیمون نیستم ک زود باردارشدم

ای جانم . منم همینم ب دخترم میگم دوست من 😘 

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جالبی ک نداشت اول زندکی بجای تفریح و مهمونی رفتن همش تهوع داشتم و زیر سرم بودم. مامانمم همش غر میزد ...

خدا برات نگهش داره واقعا آدم وقتی بچش دنیا میاد بد بودن یا خوب بودنشو میفهمه..منم خودمو میزدم ک من بچه نمیخام داشتم خودمو میکشتم ک میخام سقط کنم میگفتم خونه نداریم ماشین نداریم بچه میخام چیکار..ولی بعد دنیا اومدنش انگار همه دنیارو بهم دادن..

خدایااااااشکرت بخاطر همه چیز
خدا حفظش کنه ❤❤❤

ممنون😘 همچنین گل پسر شمارو خدا نگهداره براتون😍

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
من خودم یه سال و ۳ماهه  خودم۲۰شوهرم۲۳سالمونه گاهی دوست داریم نی نی بیاریم گاهی میگیم نه کلا ب ...

به نظرم همین الان بیارین  هر چه سنتون کم تر باشه  بچه هاتون سالم تر و باهوش تر میشن  و بعضا زیبا تر  من شنیدم  بچه هایی که با پدرو مادرشون زیاد اختلاف سنی ندارن  در اینده از لحاظ روانی ادمای سالم تری هستن 

از ساعت ۲۰ و ۴ دقیقه سه شنبه ۱۷ اردیبشهت شروع کردم 😄 
خدا برات نگهش داره واقعا آدم وقتی بچش دنیا میاد بد بودن یا خوب بودنشو میفهمه..منم خودمو میزدم ک من ب ...

مرسی گلم❤ خدا بچه شمارو هم حفظ کنه .

منم میخواستم قایمکی سقط کنم😔 مامانم اینا فهمیدن قیامت کردن .شوهرمم نمیدونس وگرنه واویلام بود. خلاصه از ماه ۴ ببعد مهرش افتاد دلم .خانواده شوهرمم دختر ندارن و عشق دختر بودن . الانم ک نزدیک ۴سالشه گل خونمونه . 😍