جالبی ک نداشت اول زندکی بجای تفریح و مهمونی رفتن همش تهوع داشتم و زیر سرم بودم. مامانمم همش غر میزد ...
خدا برات نگهش داره واقعا آدم وقتی بچش دنیا میاد بد بودن یا خوب بودنشو میفهمه..منم خودمو میزدم ک من بچه نمیخام داشتم خودمو میکشتم ک میخام سقط کنم میگفتم خونه نداریم ماشین نداریم بچه میخام چیکار..ولی بعد دنیا اومدنش انگار همه دنیارو بهم دادن..
من خودم یه سال و ۳ماهه خودم۲۰شوهرم۲۳سالمونه گاهی دوست داریم نی نی بیاریم گاهی میگیم نه کلا ب ...
به نظرم همین الان بیارین هر چه سنتون کم تر باشه بچه هاتون سالم تر و باهوش تر میشن و بعضا زیبا تر من شنیدم بچه هایی که با پدرو مادرشون زیاد اختلاف سنی ندارن در اینده از لحاظ روانی ادمای سالم تری هستن
از ساعت ۲۰ و ۴ دقیقه سه شنبه ۱۷ اردیبشهت شروع کردم 😄
خدا برات نگهش داره واقعا آدم وقتی بچش دنیا میاد بد بودن یا خوب بودنشو میفهمه..منم خودمو میزدم ک من ب ...
مرسی گلم❤ خدا بچه شمارو هم حفظ کنه .
منم میخواستم قایمکی سقط کنم😔 مامانم اینا فهمیدن قیامت کردن .شوهرمم نمیدونس وگرنه واویلام بود. خلاصه از ماه ۴ ببعد مهرش افتاد دلم .خانواده شوهرمم دختر ندارن و عشق دختر بودن . الانم ک نزدیک ۴سالشه گل خونمونه . 😍
زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞