2777
2789
عنوان

برادرشوهرم و زن دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 80314 بازدید | 352 پست

مثل این اتفاق سالها پیش برای یکی از اقوام ما رخ داد.وقتی برادر بزرگتر میمیره  ۳تا بچه داشته ،پدر و مادرش ،پسر کوچکشان که فقط ۱۸ سال داشته مجبور میکنن با زن داداش خودش ازدواج کنه .از اونجایی که  این پسر حسرت عاشق شدن و ازدواج با یه دختر به دلش مونده بود بلاخره بعد از چند سال زن اول و طلاق میده (درحالیکه سه تا بچه هم از این زن داشته)و میاد تهران و یه خونه ای و اجاره میکنه و هرروز میره سرکار تااینکه عاشق و دلباخته ی دختر صاحبخونه میشه و با هم ازدواج میکنن .اونا صاحب یه دختر و دوتا پسر میشن و به خوبی سالیان سال با هم زندگی میکنن .بعد از گذشت چند سال بچه هایی که این آقا از زن اولش داشتن با خواهر و برادرهاشون که از زن دوم پدرشان بود ارتباط دوستانه برقرار میکنن .الان هم اون آقا و هم هردو همسرانش مردن ولی بچه ها باهم ارتباط دارن و باهم خوش رفتار هستن. 

خدایا مرسی که در حقم معجزه کردی😍😍😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما همسايمون وقتي شوهرش فوت كرد خانواده شوهرش ميخواستن به زور بدن به برادر كوچيكه كه عقب افتاده ذهني بود ولي زير بار نرفت و با يه غريبه ازدواج كرد

هر كس مرا برنجاند خدا را رنجانده است  
برادرشوهر من قبل از ازدواجش دخترداییشو میخواست چجورماا ولی دختر دایی ولش کرد رفت بایکی دیگه الانمباه ...

جاری م نیستی؟

شوهر من عاشق دخترداییش بود

الان اصلا حتی بهش فكرم نمیكنه و همیشه میگه خدارو شكر تو همسرم شدی

خیالت راحت شد 

خخخخخخخخخ

خداروشکر مثله اینکه نی نی یار پاک کرده

دوست گلم سرنمازات مرتب برا سلامتی برادرشوهرت و خوب شدن زندگیشون دعا کن . از اونورم تا میتونی به شوهرت محبت کن شاد باش اکتیو باش و بکشونش سمت خودت تا همه چی رو فراموش کنه 

ببخشید تاپیکم به پست مربوط نیست اما بیشتر از چند ثانیه وقتتون رو نمیگیره لطفا بخونیدش 😍 ...

چقدر مزه داد پستت کلی انرژی گرفتم

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
مادرشوهرمن با ۵ تا بچه وقتی پدر شوهرم فوت میکنه و شوهرمو حامله بوده بعد زایمان زن برادرشوهرش میشه که ...

اخه چرا مگه چيشده زندگي شما؟

خاطرات ادم شاید مثل موادسوختنی باشد، میسوزند تا زنده باشند
ببخشید خانمهاا این رسم کجاست ک شوهر بمیره زنشو باید برادرش بگیره؟؟

رسم جای خاصی نیست .گویا در زمان قدیم و البته الانم بعضی آدمها هنوز بر چنین رسمی هستن .یجورایی میگن که  عروس ناموس ما محسوب میشه و نباید بعد از مرگ برادر بدست مرد غریبه بیوفته😐🤔

خدایا مرسی که در حقم معجزه کردی😍😍😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻