2777
2789
عنوان

برادرشوهرم و زن دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 80315 بازدید | 352 پست
الان رابطشون چطوره در چه حده ی کاری کن باهم لج بشن

خوب ی حرفایی راجع ب گذشته هاشد ک رابطه ی فامیلی روقطع کردیم اخه شوهرش هنوزم فک میکنه شوهرمن بهش چشم داره

زمانی ارزش این دنیا رو میفهمی ک هیچ پناهی جز خدا نداشته باشی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب ی حرفایی راجع ب گذشته هاشد ک رابطه ی فامیلی روقطع کردیم اخه شوهرش هنوزم فک میکنه شوهرمن بهش چشم ...

ایشه زنسکه اشغال دلم میخواد جرش بدم نمی دونم چرا

واسه سلامتی همه نی نی ها صلوات خدایا دامن همه اونایی ک نینی میخوان ایشالله سبز بشه بلند بگو امین💖💖💖💖
خیلی رواج داره این اتفاق .۳ تا از همسکلاسیام با برادر کسی که قرار بوده ازدواج کنن ازدواج کردن 

اره خیلی عوض شده جو این روزگار مثلا نمونش باب شده پسرا با زن های شوهردارمیریزن روهم زنه طلاق می گیره با پسره ازدواج می کنه 

ارزویی ندارم 
😁😁😁😁😁چه حس مشترکی وقتی میبینمش عصبی میشم

پیش اون اصلا نشون نده عصبی نقطه ضعف میدی زنیکه خرابو برادرشوهرت سرحرف اورد بگو حواست باشه زنت شوهرم ول کرد اومد تورو برد تورو ول نکنه بره دنبال یکی دیگه ثبات نداره 

واسه سلامتی همه نی نی ها صلوات خدایا دامن همه اونایی ک نینی میخوان ایشالله سبز بشه بلند بگو امین💖💖💖💖