2777
2789
عنوان

برادرشوهرم و زن دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 80301 بازدید | 352 پست
شهرما قدیم بوده متاسفانه که یکیش مادر بخت برگشته خودم بوده یه سال از عروسیش میگذره عموم فوت میکنه با ...

😢😭

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید من همه تاپیک رو نخوندم فقط همون اولاش

میشه بگید این رسم مال کجاست من فقط،یه بار تو.یه فیلمی دیدم همچین چیزی رو تا حالا تو دنیای واقعی باهاش مواجه نشدم و خیلیییی برام عجیب بود بعضی از کاربرا پست گذاشته بودن نگران بودن برادرشوهرشون چقدر عمر میکنه که شوهرشون نره جاری رو بگیره:/

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
مادرشوهرمنم دقیقا باما این رفتار رو کرد با تفاوت اینکه کل مال ومنال رو خرج دخترش کرد توی این مشکلاتی ...

وای پس مثل منم هنوز هست ببین ماهم مادر شوهرم خیلی خیلی ولخرج بود همه ی پولا رو برای این بچه ها که از شوهر دومش بود خرج میکرد و فقط از ما میچاپید عید امسال حامله بودم همزمان خونه هامون رو هم بانک برده بود و باید تخلیه میکردیم انقد استرس  و خون دل خوردم تا افتادن

ببین من به بدی بچه هاشون راضی نمیشم اما خود مادر شوهر و عموی شوهرم رو راضیم کنار خیابونم ببینم چون کم بهشون خدمت نکردیم بد جور سرمون اوردن 

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 
یه تاپیک بزن تعریف کن کنجکاو شدم 

چشم حتما میزنم شمارو هم صدا میکنم

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 
شوهرش مرده واسه کی مهرشو گذاشته اجرا؟

از دارای شوهرش میتونه مهریه اش رو نصف بگیره. چون عروسی نکرده بودن

مهریه اش هم ماشششششالا ۱۳۶۰ سکه بود اون زمان. نصفشم میشد کل دارایی پسرعموم

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
از دارای شوهرش میتونه مهریه اش رو نصف بگیره. چون عروسی نکرده بودن مهریه اش هم ماشششششالا ۱۳۶۰ سکه ب ...

ی سوال دارم . از ارث مرد ، زن میتونه مهریه شو برداره؟ مرده نیستش رفته ...زنه میتونه اینکارو کنه ؟ منظورم از دارایی پدرشوهرمادرشوهره ک ارث پسرشون میشه 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
ی سوال دارم . از ارث مرد ، زن میتونه مهریه شو برداره؟ مرده نیستش رفته ...زنه میتونه اینکارو کنه ؟ من ...

اگه مرد بمیره مهریه زن رو باید خوانوادش به زن بدن .و اگه زنی بمیره مهریه شو مرد باید به بچه هاش یا خانواده ش بدن 

اگه مرد بمیره مهریه زن رو باید خوانوادش به زن بدن .و اگه زنی بمیره مهریه شو مرد باید به بچه هاش یا خ ...

کنجکاوشدم ینی حتی شده قسط بندی کنن بدن؟؟ حالا مرده نمرده باشه چی؟ رفته باشه نیست شده باشه ؟ زنش میتونه شکایت کنه از حق ارث مرده مهریه  شو بگیره یانه ؟

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه