2777
2789
عنوان

حلوا کاکائویی

4750 بازدید | 21 پست

بچه ها کسی دستور حلوا کاکائویی داره که مطمئن باشه ازش؟؟؟؟

فقط خواهشا از دستور مطمئن باشید چون واسه مجلس میخوام

اجرتون با امام حسین❤

😍تو قرار دل بی قرار من و بابایی،روشا جانم😍

دستور نمیخواد که اخرش بهش پودر کاکایو بزن تارنگه دلخواهت برسه با طعمش اگرم دیدی خشک شد روغن بزن

زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...

حلوا کاکائویی چجوریه؟

از ماری قناد بگیر

@ماریاقناد  

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کلا اینجوری درست کردم برای یه قسمت روی حلوا تزیینش

امشب یه کوچولو حلوا درست کن ببین چجوری میشه اصلا دوست داری

زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...

من کلا اینجوری درست کردم برای یه قسمت روی حلوا تزیینش امشب یه کوچولو حلوا درست کن ببین چجوری میشه ا ...

خودشو که خیلی دوست دارم مخصوصا اگه دو رنگ باشه ولی درست نکردم کاکائویشو

چشم عشقم .الان مینویسم

قربونت مهربون😍😍❤❤❤❤

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

عزیزم هم اینکه هر دستور حلوایی داری توی شهدت پودر کاکاعو بریز . هم اینکه کلا میتونی حلوای شیر کاکاعو درست کنی . شیر کاکاعو پاکتی بیرونو میگیری توش شکر میریزی .بعد میریزی توی اردت .

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

من یه تاپیک دارم حلوای مجلسی .اونو ببین . من همه حلواهام با دستور. حلوای شیر همون تاپیکه . فقط اردت حتما سنگگ باشه دقت کن

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
من یه تاپیک دارم حلوای مجلسی .اونو ببین . من همه حلواهام با دستور. حلوای شیر همون تاپیکه . فقط اردت ...

چه فرقی میکنه با آردای دیگه؟