2777
2789
عنوان

عجب🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 6491 بازدید | 74 پست
آخی عزیزم نوش جانت بخدا اگر روزی من پسر دار شدم و مادر شوهر شدم هیچوقت با عروسم این کارا رو نمیکنم ...

بابا منم خودم پسر دارم ولی غلط بکنم اگ یروزی اینجوری خودمو پیش عروسم خراب کنم😐😐😐

خلاصه اینکه...بادکنکو خیلی بادکنیتو صورته خودت میترکه.🖕💥💥
یعنی تو اندازه یه مرد میتونی غذا بخوری !!!!! نه اینکه حقشه ،از این لحاظ میگم که مرد ها پرخور تر از ز ...

منو همسرم اندازه هم غذا میخوریم

حتی وقتی سرِ سفره ایم من اگه زودتر از همسرم غذام تموم شده بااجبار باز با غذا بازی میکنم چون اگه عقب بشینم همسرم هم عقب میشینه و دیگه نمیخوره😐

این افکار چیه به خورد ملت میدین

همه حقوق بین زن و مرد برابره

حداقل ما که خانمیم از مردا حمایت نکنیم😑

.Pain🔥you made me a believer

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصن برو همشونو بخور خیال خودتو راحت کن بعدش بگو دخترم خورد😂😂😂😂😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆

فعلا که یدونشو خوردم دلمو زد...حس بی کسی گرفتم 😐😐

مادرشوهرم پارسال زنگ زد بیایید فلان روز نذری دارم .آقا ما ساعت ده و نیم رفتیم دیدم دارن نذری پخش میکنن.حالا چی شله زرد ده و نیم صبح.منم لب نزدم قهر کردم.خخخخ

اللهم عجل لولیک الفرج 
منو همسرم اندازه هم غذا میخوریم حتی وقتی سرِ سفره ایم من اگه زودتر از همسرم غذام تموم شده بااجبار ب ...

دقیقا منو شوهرم همینطوریم اگ بیرون چیزی بخوره حتما برای منم میخره ...یا مثلا تا من نیام پای سفره نمیخوره😐😗😗😗😗

منو همسرم اندازه هم غذا میخوریم حتی وقتی سرِ سفره ایم من اگه زودتر از همسرم غذام تموم شده بااجبار ب ...

دقیقا مثل ما

حرف دل منو زدی

این افکار چیه 

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
مادربزرگ من گوسفند قربونی کرده بودن برای من و جاریهام هم مقداری گوشت قربونی آورده بود اونروز من خونه ...

عجب....باز مادربزرگ سنی ازش گذشته ادم درک میکنه...مادشوهر ۴۰ سالرو چ بگم😠😠😠😠

این حمایته آخه، پرخوری که صفت بدیه!  ولی به اندازه خوردن و حفظ تناسب اندام از خصوصیات ما خانوماست که آقایون عمرا نمیتونن جلو شکمشونو بگیرند! من نصف همسرم غذا میخورم اگه اندازه اون بخورم که یه هفته ای 100 کیلو میشم! 

دقیقا منو شوهرم همینطوریم اگ بیرون چیزی بخوره حتما برای منم میخره ...یا مثلا تا من نیام پای سفره نمی ...

درود به همسرت همین که خودش فهمیده اس برات کافیه گلم

ساندویچ ها رو وقتی ببینه اونم ناراحت میشه

درود به همسرت همین که خودش فهمیده اس برات کافیه گلم ساندویچ ها رو وقتی ببینه اونم ناراحت میشه

ناراحت که میشه ...خودش میدومه مامانش بامن یجوریه..اما فکر نکنم ناراحتیشو بهم نشون بده‌‌‌..بیشتر مسخره بازی در میاره ک من بخندم یادم بده...اخلاقشو میشناسم😁😁😁اما الان باهاش قهرم

این حمایته آخه، پرخوری که صفت بدیه!  ولی به اندازه خوردن و حفظ تناسب اندام از خصوصیات ما خانوما ...

من 1 ساله سزارین شدم ورزش میکنم و قد همسرم هم میخورم منتها من 60 کیلو ام و خوشکل و خوش هیکل و همسرم 110 کیلو و چاق😄

ایشون مادر زادی درشت و قد بلند هستن

دلیل نمیشه از پر خوری چاق باشن 

عمرا اقایون نمیتونن جلو شکمشون بگیرن؟؟؟؟؟؟

عزیزم شاید اطراف شما اقایون اینجورن نمیتونی کلی بگی

شوهرمن ۰.۵کیلو اضافه کنه ورزش و کم خوری تا ابش کنه میگه اصلا دوس ندارم شکم داشته باشم

وزنش۶۰الان بعد۴سال زندگی۶۱ پس میتونه جلو شکمشو بگیره

اگه سرکار کسی بهش میوه ای هم بده میاره خونه باهم بخوریم

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
ناراحت که میشه ...خودش میدومه مامانش بامن یجوریه..اما فکر نکنم ناراحتیشو بهم نشون بده‌‌‌..بیشتر مسخر ...

باهاش قهر نکن طفلی رو به اون چه ربطی داره نفهمیه خواهر و مادرش😒

زندگیت رو با این چیزا تلخ نکن گلم

فردا به مادر شوهرت بکو مامان شوهرم که اومد ساندویچ کوچیکا رو خورد گفت بزرگا رو تو بخور بچه شیر میدی

همین و بس 

زدی نابودش کردی

اعصابتم خرد نکن

من 1 ساله سزارین شدم ورزش میکنم و قد همسرم هم میخورم منتها من 60 کیلو ام و خوشکل و خوش هیکل و همسرم ...

خب بلاخره همه که مثل هم نیستن، منم 60 کیوام همسرم 90 ولی خب چون فعالیتش از من که پشت میز نشینم خیلی بیشتره خب بیشتر هم غذا میخوره