2777
2789
عنوان

عجب🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 6491 بازدید | 74 پست
خب تو بر عکس بخور😊 بزرگا رو بزن بر بدن کوچیکا رو بذار برا داداش😁 بعدشم من متوجه نمیشم این برا تو ...

والا من انقد از این رفتاراشون دیدم برام عادیه...گفتم بفرستم عکسشو شمام یکم بخندین....ولی ...خیلی گشنم بود مجبورشدم بخورم😂😂😂

خلاصه اینکه...بادکنکو خیلی بادکنیتو صورته خودت میترکه.🖕💥💥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخ مادر شوهرمنم وقتی سر سفره ایم همه میگو ها رو برا پسراش میزاره بعدآخرش دو سه تا هم میزاره برا من . البته قبلش شوهرم چند تا میگو میزاره تو بشقابم تازه اون یادش میافته . ولی کلا از مادر شوهرم راضیم . اون لحظه ناراحت میشم ولی تو دلم نمیمونه .

با همین نیمه همین معمولی ساده بسازدیــــر کردی نیمـه ی عاشق ترم را باد برد

خخخخ،خب به نظر ساندویچ شما پرملات تره 

بعدم شاید همسرتون اشتهای بیشتری داره بیچاره منظوری نداشته باشه 

ولی در کل همه رو میذاشتیه جا چه کاریه اخه جدا جدا

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
خب مرد باید از زن بیشتر بخوره دیگه چرا ناراحت میشی دستش درد نکنه 

اخه ساندویچای من خیلی کوچولوعه تو عکس یکم بزرگ افتاده😢😢😢نامردیه

والا من انقد از این رفتاراشون دیدم برام عادیه...گفتم بفرستم عکسشو شمام یکم بخندین....ولی ...خیلی گشن ...

آخی عزیزم نوش جانت

بخدا اگر روزی من پسر دار شدم و مادر شوهر شدم هیچوقت با عروسم این کارا رو نمیکنم

دختر مردم گناه داره مگه خون کرده اومده زنِ پسرِ عنترِ من شده😐

.Pain🔥you made me a believer

مرد باید از زن بیشتر بخوره؟؟؟؟؟ بپوکه😐 شما مردی؟؟؟؟ این چه حرفیه میزنی😑

یعنی تو اندازه یه مرد میتونی غذا بخوری !!!!! نه اینکه حقشه ،از این لحاظ میگم که مرد ها پرخور تر از زن هان.زنها همیشه رعایت خوردنشونو میکنن

وا 

کی گفته و کجا نوشته مرد باید بیشتر بخوره زنی ک شیر میده قطعا بیشتر میخوره

بعدم شاید مرد سیر بود زنه گشنه اصلا اینکه این برا تو این برا پسرم زشته،خب دادی قبول بزارخودشون هرجور دوس دارن تقسیم کنن

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد

شاید اینو بگم بخندین ...اما خونشون که میریم ...وقتی نوشابه ای ابمیوه ای چیزی باشه ...واسه من تو فنجون میارن😂😂😂😂میگن ما باهم راحتیم از کابینت سخته لیوان برداشتن😑😑😑

مادربزرگ من گوسفند قربونی کرده بودن برای من و جاریهام هم مقداری گوشت قربونی آورده بود اونروز من خونه نبودم هر چقدر جاریم گفته بود بدین وقتی اومد من بهش میدم نداده بود گفته بود میدم خالش ببره جاریمم ناراحت شده بود فکر کرده بود به این خاطر نمیده که اون گوشت زیاده و ممکنه جاریم اونو واسه خودش برداره خدا شاهده پسر خالم گوشت و آورد از چند فرسخیه گوشت بوی سیگار می اومد گوشت و باز کردیم دیدیم توش سیگاره 🤤🤤🤤 گوشتو هم همون روز قربونی کرده بودن اونقدر از مادربزرگم به خاطر این کارش ناراحت شدم گوشت رو هم دادم به گربه ها 

در تاریخ 99/9/9 به یکی از بزرگترین آرزوهام رسیدم خدایا شکرت😍😍😍