2777
2789
عنوان

کیا منتظر نی نی

155 بازدید | 24 پست

بچه ها منتظر نی نی ام...

این ماه میشه تا ۵ مهر باید منتظر باشم...

برای بی لی چک مثبتم یک صلوات لطفا

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من روز اول محرم فهميدم باردارم 😊

امام حسين بهم هديه داد 

برات از ته قلبم ارزو ميكنم سال ديگه اين موقع ني ني ات بغلت باشه عزيزم 

از رحمت خدا غافل نميشم چون معجزشو به چشم ديدم ❤️🙏🏻
منم باردارم منتظرم بیاد که دیگه دنده هام داره داغون میشهاز درد🙂ان شاء الله زودی دامنتون سبز بشه دوت ...

😍😍😍😍خدا حفظش کنه

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
من روز اول محرم فهميدم باردارم 😊 امام حسين بهم هديه داد  برات از ته قلبم ارزو ميكنم سال ديگه ...

مبارکت باشه عزیزم...

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍
من عزيزم يك هفته ديگه موعدمه😭اما هيچ علايمي ندارم

ان شاله نی نی داشته باشی

منم ۱ساله منتظرم😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔