الهام۱ مدیر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 57 عنوان کمک | مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 23 پست توروخدا کمکم کنید دیگه خسته شدم پسرم۲سالو چندماه میکنه همش نیم ساعتی،یه بارازخواب بیدار میشه وباید روپاهام تابش بدم الانم از ساعت ۶روپامه زانوهام داغون شدن شما نمیدونیدچکارش،کنم که یه سره بخوابه آخه از یک سالگی دیگه شیرنمیخوره که بگم بخاطرشیربیدار میشه 1397/06/23 | 08:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانومی۹۷ عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 4154 اگه تنها بخوابونمش وقتی بیدارمیشه مجبورم برم باز روپاهام تابش بدم تا بخوابه ن بزا یکم گریه کنه هیچی نمیشه سیر باشه دوباره خودش می خوابه چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام منی که عمری همه را کیش داده بودم ... 《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
الهام۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 57 عزیزم بچت نوزاد ک نیس الان باید شبو کامل می خوابید نباید از اولش پیش خودت می خوابوندی یا تکونش میداد ... جفتم نمیخوابونمش با تخت خودمون فاصله داره ولی تو یه اتاقیم
الهام۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 57 ن بزا یکم گریه کنه هیچی نمیشه سیر باشه دوباره خودش می خوابه اینو باید امتحان کنم انشاالله جواب بده
خانومی۹۷ عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 4154 جفتم نمیخوابونمش با تخت خودمون فاصله داره ولی تو یه اتاقیم بیدار شد خودتو بزن ب خواب نرو پیشش بزار عادت کنه فردا بتونه شما کار داشتین جای بودی بخوابه چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام منی که عمری همه را کیش داده بودم ... 《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
الهام۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 57 ازاول نباید بچه روعادت بدین به پا وبغل چون عادت میکنه وشمااشتباه گردین ازشیر گرفتینش تادوسال باید شی ... خودش،دیگه شیر نخورد هرکاری کردم نگرفت
خانومی۹۷ عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 4154 اینو باید امتحان کنم انشاالله جواب بده امتحان کن پسر من بیدار میشه یکی دوبار چون میدونم سیر خودمو میزنم خواب جواب نمیدم می گیره می خوابه چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام منی که عمری همه را کیش داده بودم ... 《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
خانومی۹۷ عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 4154 خانوما من میرم شیر خوارگان التماس دعا😘 چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام منی که عمری همه را کیش داده بودم ... 《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
khanomm عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 1933 منم دخترام شبا نمیخابیدن و گریه از بیخوابی تاداینکه مادرشوهرم یه گهواره قدیمی چوبی اورد که قشنگ دست و پاشونو با پارچه میبنده که تکون نخورن و خیلی راحت خواب میرن .
الهام۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 57 منم دخترام شبا نمیخابیدن و گریه از بیخوابی تاداینکه مادرشوهرم یه گهواره قدیمی چوبی اورد که قشنگ دست ... اونا واسه نوزادا خوبه