الهام۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 57 عنوان کمک 129 بازدید | 23 پست توروخدا کمکم کنید دیگه خسته شدم پسرم۲سالو چندماه میکنه همش نیم ساعتی،یه بارازخواب بیدار میشه وباید روپاهام تابش بدم الانم از ساعت ۶روپامه زانوهام داغون شدن شما نمیدونیدچکارش،کنم که یه سره بخوابه آخه از یک سالگی دیگه شیرنمیخوره که بگم بخاطرشیربیدار میشه 1397/06/23 | 08:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانومی۹۷ عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 4154 از اولش اینجوری بود چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام منی که عمری همه را کیش داده بودم ... 《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
خانومی۹۷ عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 4154 عادتش بده تو ی خواب دیگ بخوابه اولش یکم سخته بعدش عادت میکنه چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام منی که عمری همه را کیش داده بودم ... 《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
roshinak عضویت: 1397/05/10 تعداد پست: 1477 از یک سالگی شیر نمیخوره مگه چندساعت میخوابه تو شب حتما گشنشه
خانومی۹۷ عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 4154 یا براش تخت های گهواره ای بزرگ بگیر تکون بده تو اون بخوابه چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام منی که عمری همه را کیش داده بودم ... 《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
الهام۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 57 از یک سالگی شیر نمیخوره مگه چندساعت میخوابه تو شب حتما گشنشه نه مطمئنم گشنش،نیست آخه سیرش،میکنم که میخوابونمش
الهام۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 57 یا براش تخت های گهواره ای بزرگ بگیر تکون بده تو اون بخوابه مادرشوهرم داشت ازش گرفتم ولی چون غلت میزنه ازتوش میفته
maryam_mj عضویت: 1397/01/31 تعداد پست: 668 ازاول نباید بچه روعادت بدین به پا وبغل چون عادت میکنه وشمااشتباه گردین ازشیر گرفتینش تادوسال باید شیر شماروبخوره بعدش شیر خشک جون میگیره وشیر کلا ارومترش میکنه:|
خانومی۹۷ عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 4154 از امروز تمیرین کن بزار تنها بخوابه قبلش کانلا سیرش کن پسر من تقریبا شب تا صب راحت می خوابه چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام منی که عمری همه را کیش داده بودم ... 《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
maryam_mj عضویت: 1397/01/31 تعداد پست: 668 مادرشوهرم داشت ازش گرفتم ولی چون غلت میزنه ازتوش میفته حفاظ داربگیر
الهام۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 57 بخدا آرزو دارم ۲ ساعت پشت سرهم بخوابم همش نیم ساعتی یه بار بلندمیشه
خانومی۹۷ عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 4154 بخدا آرزو دارم ۲ ساعت پشت سرهم بخوابم همش نیم ساعتی یه بار بلندمیشه عزیزم بچت نوزاد ک نیس الان باید شبو کامل می خوابید نباید از اولش پیش خودت می خوابوندی یا تکونش میدادی چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام منی که عمری همه را کیش داده بودم ... 《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
الهام۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 57 از امروز تمیرین کن بزار تنها بخوابه قبلش کانلا سیرش کن پسر من تقریبا شب تا صب راحت می خوابه اگه تنها بخوابونمش وقتی بیدارمیشه مجبورم برم باز روپاهام تابش بدم تا بخوابه