2777
2789
عنوان

کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 23 پست
اگه تنها بخوابونمش وقتی بیدارمیشه مجبورم برم باز روپاهام تابش بدم تا بخوابه    

ن بزا یکم گریه کنه هیچی نمیشه سیر باشه دوباره خودش می خوابه

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
عزیزم بچت نوزاد ک نیس الان باید شبو کامل می خوابید نباید از اولش پیش خودت می خوابوندی یا تکونش میداد ...

جفتم نمیخوابونمش با تخت خودمون فاصله داره ولی تو یه اتاقیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جفتم نمیخوابونمش با تخت خودمون فاصله داره ولی تو یه اتاقیم

بیدار شد خودتو بزن ب خواب نرو پیشش بزار عادت کنه فردا بتونه شما کار داشتین جای بودی بخوابه

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
اینو باید امتحان کنم انشاالله جواب بده

امتحان کن پسر من بیدار میشه یکی دوبار چون میدونم سیر خودمو میزنم خواب جواب نمیدم می گیره می خوابه

خانوما من میرم شیر خوارگان التماس دعا😘

منم دخترام شبا نمیخابیدن و گریه از بیخوابی تاداینکه مادرشوهرم یه گهواره قدیمی چوبی اورد که قشنگ دست و پاشونو با پارچه میبنده که تکون نخورن و خیلی راحت خواب میرن .