2777
2789
عنوان

تیپ خفن

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 42 پست
😁😁😁😁خخخ نه ببین من خودمم چادریم مذهبی ام  ولی واقعا یسری محجبه ها انقدررر تند هستن ادم اذی ...

نه بابا دیگه اون تذکرها مرد احتمالا بدشانسیت بود که یکم ازموهات بزنه بیرون گیر اون خانم بیفتی 

نه بابا دیگه اون تذکرها مرد احتمالا بدشانسیت بود که یکم ازموهات بزنه بیرون گیر اون خانم بیفتی 

نابودم کرد ها قشنگ

واسه همینم میگم صرف ظاهر نباید قضاوت کرد چه بسا دلش از من پاک تره اون طرف

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من بیشترمنظورم اینه چرا باید تومراسما حتی روضه ایقد چشم هم چشمی باشه واون سادگی  ومعصومیتها کجارفت ...حتی مراسمات دیگه بگو یک مهمانی ساده 

نمیدونم میگیرید منظورمو یانه اینایی که من میگم بیرون پوشیده اند توخود مراسم خفن هستن انگار مدل هستن ایقد نیازنیست ادم قر وفری باشه بابا مگه ما هدفمون ازافرینش این بوده خیلیامون توحاشیه هستیم

اقا من بشخصه تو روضه و مراسم عزداري ن روسري دارم ن چادر ارايش ملايم هم دارم لباسامم شيك موهامم ...

کجای متن من نامرتب بودن دیدی شما 

شمااحتمالا تومراسم امشب مانبودی

کجای متن من نامرتب بودن دیدی شما  شمااحتمالا تومراسم امشب مانبودی

من گفتم تو متن شما نامرتب بودن ديدم؟!!

خاطرات ادم شاید مثل موادسوختنی باشد، میسوزند تا زنده باشند

آها معذرت میخوام

من متوجه منظورتون نشدم

ولی چه اشکالی داره آدم تو مراسم زنونه به خودش برسه

و یه چیز دیگه سعی نکن با دعوا جواب نظرو بدی چون اگه خیلی مشکل داری میتونم یه مشاور خوب بهتون معرفی کنم 

و خواهشا سعی کنیم واسه چیزایی تاپیک بزنیم که مربوط به خودمون باشه

واینقدر دماغمونو تو مسائل خصوصیه دیگران فرو نکنیم❤️

و تو خدای آرزوهای محالی….🧒🏻👧🏻

زیاد زیادم خصوصی نبود عمومی بود بعدشم لحن دنیای مجازی اینطوره که طرف هرطوردوست داره برداشت میکنه حالت های بقیه رو من توپستی هستم که اگر کمک خواستی درخدمتم ممنونم ازدلسوزیت 

اینم بدون قرارنیست یادبگیریم وعادت کنیم تونی نی سایت فقط نظر مخالف بدیم اگر نمیتونیم همدردی کنیم یا درک موضوع سخته برامون بخدا میتونیم وارد نشیم کسی دستمونو بزور نگرفته .نه فقط این موضوع منطورم کلی است

واقعا این حرف که میگین لخت و آرایش کرده حاجت میخوان خیلی زشته مگه اونا دل ندارن شما از کجا میدونین شاید پیش خدا اونا خیلی عزیزتر و مقرب تر باشن هرکسی با هر ظاهری میتونه دعا کنه و دل داره

ملودی فعلا که یکی مثل منو نگاه تحقیر امیز نکنند صلوات 😃

همه جا شده چشم و همچشمی. منم مث شما ساده میگردم و گاهی دلم میگیره از وضع افرادی ک مجلس ائمه دارن ولی انگار هیچ حرمتی نیس فقط اومدن ک خودشونو نشون بدن. من یبار موقع بارداریم با جاریمو و شوهرهامون رفتیم حرم. مشهدی هستم. موقع روضه امام حسین تو قتلگاه گریه ام گرفت جاریم یجوری نگاهم میکرد انگار خلم😕