2777
2789
عنوان

تیپ خفن

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین که با همون تیپش اومده هیعت قابل احترامه 

چی کار به ظاهر هم داریم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

چرا باید با نگاه های تحقیر امیز و تند پای این افرادو از مجالس ببریم اخه خیلی بده این رفتار

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
تواین سه سال فکرکنم سه باد بزور رفتم .اخه ما هیچ جانمیریم اینجافقط دوست واشنا داریم که گاهی این مراس ...

بله قبول دارم ولی به نظر من ادم اگر اعتقاد داره ائمه تو روضه ش شرکت میکنن باید رعایت کنن 

شما نری بهتر والا منم نمیرم میشینم خونه پای تی وی روضه گوش میدم

بله قبول دارم ولی به نظر من ادم اگر اعتقاد داره ائمه تو روضه ش شرکت میکنن باید رعایت کنن  شما ...

خونگی ها وتالارها اینطورن فقط خداروشکر مجمع های عمومی اینطور نیست

واقعا موندم خودتون درگیر چه چیزایی که نمیکنین

اصلن به ماها چه

هر کی هرجور دوس داره تیپ میزنه

چه بسا من دیدم همین خفنا دلاشون پاکترو روشن تر از خیلی از این چادریاست

اینم بگم من خودم بیشتر اوقات چادر سرمه

یعنی وقتی تنها میرم بیرون چادر میزارم

پس بی احترامی به چادریا نمیکنم 

و تو خدای آرزوهای محالی….🧒🏻👧🏻
ملودی فعلا که یکی مثل منو نگاه تحقیر امیز نکنند صلوات 😃

😁😁😁😁خخخ نه ببین من خودمم چادریم مذهبی ام 

ولی واقعا یسری محجبه ها انقدررر تند هستن ادم اذیت میشه

من ۷ ساله چادر سر میکنم با میل و خواسته قلبیم

اما قبل اون ازاد بودم

یبار با ی ظاهر معمولی فقط یکمی از موهام بیرون بود رفتم روضه یه خانومی انقدر بد بهم گفت روسریتو بکش جلو و...

دیگه پامو نذاشتم تو هیچ روضه ای خیلی بد بود قشنگ دافعه داشت

واقعا موندم خودتون درگیر چه چیزایی که نمیکنین اصلن به ماها چه هر کی هرجور دوس داره تیپ میزنه چه ب ...

خوش تیپ تومراسم فقط ایطورن بیرون پوشیده اند اصلا توباب نیستی ها 

اقا من بشخصه تو روضه و مراسم عزداري ن روسري دارم ن چادر ارايش ملايم هم دارم لباسامم شيك موهامم مدل خوب درست ميكنم 

دليل نميشه چون مراسم عزاس ادم نامرتب و باچادر كز كنه يه گوشه 

خاطرات ادم شاید مثل موادسوختنی باشد، میسوزند تا زنده باشند