2777
2789
تهران كسي رو ميشناسيد؟من دوسه روز ديگه بايد برم تهران

من کرج ی ءقایی می شناسم خودم تو گلوم استخون گیر کرده بود برام رد کرد حالم خوب شد خواستی ادرس بدم کارتشو بهم داده بود رگ گیری شکسته بندی و ،،،انجام می ده

همه چی گرون کردن الا جون آدما 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین حتماااا برو دنبالش تا ضربه تازس با فیزیتراپی درس شه

من قبلا شاید یکی دوسال پیش ضربه خوردم دنبالش نرفتم.مشگل حادیم نداشتم فقط کار سنگین ک میکردم درد میگرفت

الان ده روزه بی هییییچ علتی درد شدید داره رفتم دکتر جابجا شده

انقدم شدیده ک ده روزه استراحت مطلقم‌نمیدونمم کی خوب شه میخوام برم فیزیوتراپی

ینی من ده روزه ننشستم،ب کمر نخوابیدم،موقع راه رفتن درد داشتم،موقع خوابیدن درد دارم

و ....

...

ببین حتماااا برو دنبالش تا ضربه تازس با فیزیتراپی درس شه من قبلا شاید یکی دوسال پیش ضربه خوردم دنبا ...

شانسم فردا تعطيله.منم دوروزه اينطورم الان هم كه درازكشم هم تيرميكشه هم سوزش داره واقعا نميدونم كدوم طرفى بخوابم😔

حالا فردا ازينا ميخرم ببينم كيف داره يانه😂

عزیزم مامان منم از صندلی نمازش افتاد اونطوری شد

یه مدت نباید روی زمین یا مبل بشینی باید روی تیوب بشینی

مامانم یه مدت رعایت کرد الان خوبه خوبه

شانسم فردا تعطيله.منم دوروزه اينطورم الان هم كه درازكشم هم تيرميكشه هم سوزش داره واقعا نميدونم كدوم ...

فقط به پهلو بخواب

سعی کن اصلا نشینی دردتو بیشتر میکنه

شنبه برو هر دکتر عمومی برات عکس بنویسه بعدش برو پیش دکتر ارتوپد

اکه جابجا شده بود همی اول کار نفرستدت برا عملا بگو برات فیزیوتراپی لیزری بنویسه

...

خانمه يا اقا؟اخه اين ضايعه😖

اقا خب با همسرت می تونی بری پیشش 

منم با شوهرم رفتم خیلی تو نت و این ور اون ور گشتم ترجیح می دادم برم پیش خانوم ی جا رفتم خوب نشدم دیگه حالمم بد بود رفتم پیش این اقا 

همه چی گرون کردن الا جون آدما 
عزیزم  یه  روشی  میگم  اینو  انجام  بده  درسته خیلی  درد &nb ...

مطمئنی آسیب به مهره های دیگه نمیرسه؟ منم یه کم درد دارم

البته ۳ ساله درد دارم ولی خیییلییی بهتر شدم بعضی موقع ها خیلی درد داره

یه زن همیشه باید امید داشته باشه
بعله درد زیادی هم نداشت ینی غیر قابل تحمل نبود

کجا رفتی جا اندختی عزیزم؟ الان درد دیگه نداری؟ من ۳ سال پیش دردش شروع شد الان خیلی کمترررر شده ولی بازم بعضی اوقات درد دارم

یه زن همیشه باید امید داشته باشه
واااي داغونم يعني😭حالا روز اول و دوم فقط كمر درد داشتم ولي از روز سوم اين درد شروع شد يعنى از زندگى ...

تنت خنک شد درد و بیشتر حس کردی.عیبی ندارم فقط استراحت درمانشه بعدش ی چیزی بهت میگم گوش بده از این ب بعد هرجا میشینی برو یدونه بالشت طبی هس بگو واس درد دنبالچه میخوام یعنی محشرها رو اون بشین من دوسم رو برف سور خورد اصلا نا امید شد ولی الان خیلی راضیه از این بالش البه برف ییلاق تو شمالشون بوده

مامان فدات شه😍😍💅👒👑👠💄💙💙👪