2777
2789
اصلا به طلسم فكرنكن كه واقعا دچار حالاتش ميشي.توكل كن به خدا.رتبه دخترت كه خوبه يعنى هيچ رشته اى نيا ...

رشته های پیراپزشکی میاوردگفت دوست ندارم عاشق فرهنگیان بودامابااینکه مجازشدبرای مصاحبه دعوت نشدنمیدونم چرا؟؟!!!

حالاهم مترجمی زبان ازیه دانشگاه خوب آورده امامن به دلم نیست کاش میشدیه سال دیگه میخوندامامیگه خسته شدم نمیخونم

درموردطلسم حق باشماست اماخدامیدونه ازاین همه مشکلات خسته شدم

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )
رشته های پیراپزشکی میاوردگفت دوست ندارم عاشق فرهنگیان بودامابااینکه مجازشدبرای مصاحبه دعوت نشدنمیدون ...

عزيزم مبارك باشه.انشالله با همين رشته اى كه ميخونه بتونه وارد آموزش پرورش بشه.انشالله تو آينده نزديك وضعيت شماهم تغيير كنه و به آرامش برسيد🌺🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانم مشکل دنبالچه داره . همیشه روی یه دونه از این بالشای مخصوص که  دایره شکل میشینه . و اینکه  اون قسمت رو گرم کن با روغن و ماساژ اروم

تو مملکتی زندگی میکنیم  که ادعای دین و دیانت دارن ولی روش یزید و شمر رو پیش گرفتن
باردار نيستم .سه شب پيش رو كمر و با*سن افتادم.بعداز دوروز اين درد شروع شد

خب طبیعیه یکم دیگه خوب میشه

جای سفت نشین

من نیکمت مدرسه اذیتم میکرد اون موقعا تیوپ طبی گرفتم خیلی کیف میداد😄

خب چرا درمانش نميكنيد؟واقعا دردش آزاردهندس😖😖

الان 6 ساله وقتی نامزد بودم از راه پله پدر شوهرم افتادم چندین پله رو پیش دکتر نرفتم رفتم پیش اون خانمایی ک سردرمیارن میندازن جاش .چند بار انداختن جاش اماانگار ن انگار همون اش و کاسه بودبخدا بعد بچم بدنیا اومد 6 ماه پیش بعد الان بچمو نمیتونم بلند کنم از دردو اینا ولی عادت کردم رفتم دکتر خاک برسر میگ چیزیش نیس ورزش کن ب طوری ک استخونه توعکس جابه جا شده یه ادم بیشوادم میتونه تشخیص بده الان میخام برم یه دکتر دیگ فعلا رو اون تشک گردا میشینم خیلی یهترم 

ssssssssssssss
عزيزم مبارك باشه.انشالله با همين رشته اى كه ميخونه بتونه وارد آموزش پرورش بشه.انشالله تو آينده نزديك ...

فدات بشم

ان شاالله خداعاقبت همه مون روبخیرکنه 

من وباباش که نشدجایی استخدام بشیم 

قربون دل  مهربونت عزیزم

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )
اگه جا انداختى وخوب نشده فكركنم بايد عملش كنى

ن ربطی ب عمل نداره وقتی یه بار بدی جا بندازن عادت کرده میشه هی یه چیز سنگینم بلند کنی حتی درمیاد واس من اونطوری شده عمل کنن درش بیارن یا چیکار درمونش ورزشه یا ک دکتر متخصص ارتوپد جا بندازه ن این ادمای معمولی هرکی با هرچی زور و فشار داره بیاد بدتر کنه 

ssssssssssssss