2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول پارتیشو پیدا کن بعد برو دورشو بکذرون

نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤.                     گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست.                          😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄                                                                                                    هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉                         اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺

حسابداری نرم افزار باید یاد بگیری

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤

اگه هیچی از حسابداری بلد نیستی یه دوره توی موسسه بگذرون از پایه بهت یاد میدن همراه با یه نرم افزار وقتی که مدرک گرفتی دو یا سه جا بهت کار معرفی میکنن میری توو دل کار هر مشکلی هم داشتی پدر پشتیبان و مربی رو درمیاری تا راه بیفتی😖😖😖

آی اَم یک عدد پشتیبان و مربی حسابداری😣😣😥😥

اگه هیچی از حسابداری بلد نیستی یه دوره توی موسسه بگذرون از پایه بهت یاد میدن همراه با یه نرم افزار و ...

گلم درخواست دوستیمو قبول می کنی؟

من باردار نیستم تیکر بارداری تاریخی که من به خواستم می رسم

من خودم حسابداری خوندم 

واسه کار یا باید پارتی داشته باشی یا قبول کنی کار با مسیولیت زیاد با حقوق کم و بدون بیمه انحام بدی

تا تو جایی که مناسب یه خانم نیست کار کنی

کار خوب و با حقوق و بیمه پارتی میخواد 

نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤.                     گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست.                          😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄                                                                                                    هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉                         اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺
گلم پارتی ندارم

به نظرم اول پرس و جو کن ببین کار پیدا میکنی بعد هزینه کن

چه نرم افزاری؟

هلو و یاد بگیر