نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤. گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست. 😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄 هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉 اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺
در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
اگه هیچی از حسابداری بلد نیستی یه دوره توی موسسه بگذرون از پایه بهت یاد میدن همراه با یه نرم افزار وقتی که مدرک گرفتی دو یا سه جا بهت کار معرفی میکنن میری توو دل کار هر مشکلی هم داشتی پدر پشتیبان و مربی رو درمیاری تا راه بیفتی😖😖😖
واسه کار یا باید پارتی داشته باشی یا قبول کنی کار با مسیولیت زیاد با حقوق کم و بدون بیمه انحام بدی
تا تو جایی که مناسب یه خانم نیست کار کنی
کار خوب و با حقوق و بیمه پارتی میخواد
نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤. گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست. 😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄 هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉 اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺
به نظرم اول پرس و جو کن ببین کار پیدا میکنی بعد هزینه کن