2777
2789

ما با هم اختلاف داریم ...

حس میکنم شوهرم دوستم نداره که هیچ حوصلمم نداره ...

اصلا نمیاد سمتم وقتیم من میرم نگام نمیکنه کار خودشو میکنه مثلا میرم کنارش سرش تو گوشیشه همش با شبا فقط پشتش به منه کلا زیاد تو خونه حرف نمیزنه بیرون نمیریم ...

بیشتر من حرف میزنم 

کاش خوشبختی  مثل مرگ حق همه بود

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ناراحتیم براش مهمه انقدر میره میاد هرکاری میکنه تا از دلم دربیاد

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

والا وضعیت اقتصادی جوریه که باید بذاری تو حال خودشون باشن. منم اوایل میدیدم حرف نمیزنه یا پکره هی سه پیچ میشدم که چیزی شده یا .... ولی الان یاد گرفتم یکی دوساعت میذارم تو اون حال میمونه فقط بهش مثلا خوراکی میارم کنارش میشینم تو بغلش و ... هیچی نمیگم کم کم خودش از لاک خودش میاد بیرون و میگه مثلا اوضاع کاری اینطوری شده یا ... 

اولا احتمالا اعتماد به نفس لازم نداری راهشم بیاد یاد بگیری خودتو دوست داشته باشی ، دوما نازکردن یاد ...

یعنی مشکل از همسرم نیست؟؟؟

والا وضعیت اقتصادی جوریه که باید بذاری تو حال خودشون باشن. منم اوایل میدیدم حرف نمیزنه یا پکره هی سه ...

درباره ی کار میپرسم حرف میزنه اما دیگه تموم میشه بعدش فقط سرش تو گوشیشه حتی نگامم نمیکنه انگار حوصلمو نداره میدونم وضعیت اقتصادی بده منم دنبال کارم که یه گوشه از زندگیو بگیریم اما اا کی من صبر کنم الان چند ماهه من پا پیچ نمیشم وه راحت باشه اما انگار نه انگار 

باید خوب حرف بزنی  سخنرانی کلید مرد از دکتر حبشی را گوش کن حدود یک ساعت و پانزده دقیقه است . م ...

این عااااالیه زندگی منو از این رو به اون رو کرد

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

اخه ازاول اینطوری بوده یاجدیدااینطوری شده؟ازخودت یافامیلت دلخوری پیدانکرده جدیدا؟مشکلی توکارش پیش نیامده؟ولی اگه جدیداوبدون دلیل اینطوری شده وادامه پیداکردباهاش حرف بزن اززیرزبونش بکش بیرون.

خدایا،تو بساز،توبسازی قشنگتره❤
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز