خدایا ،ای کاش انقدر اب داشتم تا اتش جهنمت را با ان خاموش می کردم،و انقدر اتش داشتم که بهشت را با ان به اتش می کشیدم،تابندگانت تو را فقط به خاطر خودت دوست بدارند نه به خاطر بهشت و جهنمت🤗🤗🤗😍😍😍😍😍😚😚😚
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدای جدی میگین بخدا 1 درصدم نباید دلتونو خوش کنین به این چیزا هرچی قسمت خدا باشه همونه من خودم مطالب تعیین جنسیت همششششششو خوندم اصلا واسه همه یه حور نبود واسه همه درست در نیومده این چیزام پایه اساس علمی نداره
یه زنجیر طلای خالص بگیر بالای دست راستت رو رگش رو مچ منظورمه
اگه صاف رفت پسر
چرخید دختر
دقیق تر خواستی تو نت سرچ کن واقعیه
خدایا ،ای کاش انقدر اب داشتم تا اتش جهنمت را با ان خاموش می کردم،و انقدر اتش داشتم که بهشت را با ان به اتش می کشیدم،تابندگانت تو را فقط به خاطر خودت دوست بدارند نه به خاطر بهشت و جهنمت🤗🤗🤗😍😍😍😍😍😚😚😚
گلم با این کارا فقط خودتو اذیت میکنی. همه ش دروغه. حالا گاهی شانسی واسه کسی درست درومده. من که قبل از سونوی پونزده هفته میخوندم از نت که فلان تغییر توی بدنت یا اخلاقت نشون میده دختره یا پسر. همه چیز میگفت پسر اما سونو گفت بچه دختره😀 پس باور نکن فقط یه کم صبر داشته باش تا پونزده هفته
آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است...1_ به تو چه...2_ به من چه...