2821
2789
عنوان

درد و دل

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 63 پست
همون بهتر اهمیت ندم،خدا خودش جای حق نشسته

بخوای اهمیت بدی ب بعضی چیزاشون پیرمیشی بخدا

درمقابل بعضی حرفاشون گوشاتو در بگیر ودروازه

بعضی وقتام محترمانه حرفتو بگو

مهم شوهرته

شوهرتو جذب خودت کن

💞و افوض امری الی الله،ان الله بصیر بالعباد💞

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خونمون نزدیک مادرشوهرمه، شوهرمم تکون نمیخوره از مامانش، کسی جرات نداره به بچه هاش از گل نازک تر بگه

مام خونه ای ک ساختن برامون نزدیکشونه

شوهرمنم خیلی وابسته مادرشه

و بحرفشم هست تازه

مادرشوهرمن باورنداره پسررش مثلا اخلاق بدی داره

میگه پسرمن بخدا خیلی خوبه

و همش دنبال توجیه رفتاراشه

بخوای اهمیت بدی ب بعضی چیزاشون پیرمیشی بخدا درمقابل بعضی حرفاشون گوشاتو در بگیر ودروازه بعضی وقتام ...

به خاطر شوهرم همه چیو فراموش کردم، خدایی شوهرم باهام خیلی خوبه،الانم که باردارم هوامو خیلی داره

ماشین داریم ولی باورتون میشه دم خونه مادرشوهرمه،یعنی هرجا بریم باید اونا باخبربشن چون سوییچ ماشین او ...

میدونم چی میگی عزیزم

دیگه چ میشه کرد

فقط کم کم سعی کن شوهرتو دورکنی و وابستگیشونو کم کنی

کم کم ها

بخوای لج کنی بدترمیشه

میدونم چی میگی عزیزم دیگه چ میشه کرد فقط کم کم سعی کن شوهرتو دورکنی و وابستگیشونو کم کنی کم کم ها ...

منم اصلا اینارو به شوهرم نمیگم چون قبلا میگفتم میگفت تو لجی با مادرم، همه رو میریزم تو خودم، زیاد بیرون با شوهرم نمیرم خوشم نمیاد مادرشوهرم اینا هعی سوال پیچ کنن

منم اصلا اینارو به شوهرم نمیگم چون قبلا میگفتم میگفت تو لجی با مادرم، همه رو میریزم تو خودم، زیاد بی ...

کم کم درست میشه

البته امیدوارم

پارسال رفتیم شمال عروسی داییم،مادرشوهرم تو راه هر نیم ساعت زنگ میزد هعی زنگ میزد،یعنی مسافرتم کوفتم شد،تو دلم گفتم غلط کنم دفع بعد بیام مسافرت، اجازه نمیده من و شوهرم تنها بریم مشهد،هزوقتم رفتیم اوناهم بودن،اصن نمیدونم،مسافرت دونفره یعنی چی، هروقتم باهم بریم مسافرت میاد تو ماشین ما جلو میشینه منم عقب میگه جلو میشینم پسرم تند رانندگی نکنه

2824
2823
2791
2779
2792