سلام خانوما امروز شوهرمو بردیمسونو گرافی واریکوسل دو طرف داره دکتر بهشون سه ماه دارو داده اگه خوب نشه بعد سه ماه عمل کنن.میخام بدونم واریکوسل متوسط با دارو حل میشه یا حتما باید عمل بشه.تعداد اسپرهاش درعرض ۸ ماه از ۷۰ رسید به شش
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
پیش یه دکتر دگ بره اگه اونم همین تجویز و کرد ک هیج.چون واریکوسل بیماری هست ک عملش خیلی راحته ولی سرعت پیشرفتش زیاده اگه عمل نکنه.یه جور واریس هس توی بیضیه نامزد منم داشت دکتر گفت سریع باید عمل کنی
ایکاش که عمل میکردن دکتره شوهرمو پر کرد که اول دارو اونم دور برداشت میگه عمل لازم نیس
بهش بگو من ب خاطر خود میگم خدایی نکرده چیزی بشه خودت از همه بیشتر ضربه میخوری .بگو منم دوست دارم تو سلامت باشی .پیش یه دکتر دگ بره مطمعن بشه فکر نکنم با دارو بشه خوب شد
ببخشید خانوما یعنی هر مردی توی بچگی اوریون داشته باشه. دربزرگسالی حتماحتماحتما واریکوسل میگیره و بچه دارنمیشه .ایا با عمل خوب میشه. احتمالش هست که هرگز بچه دارنشه؟