2777
2789
عنوان

واریکوسل

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 38 پست
ممنون میشم اگه تجربه ای دارین بهم کمک کنین من خیلی نگرانم میترسم با دارو خوب نشه به دکترم گفتم یک ضر ...

برای بیماری هایی که حساس هستند حتما به چند دکتر مراجعه کنین. نظر یک دکتر را ملاک قرار ندین. اگه بعدا مساله ای پیش بیاد کدام دکتر پاسخگو هست؟؟

مرا هزار امید هست....
امشب رفتیم چهترتا داروهاش گفت ۵۰۰ تومن تازه یه داروشم نبود.شوهرم گفت اینقد هزینه دارو بدم تازه ممونه ...

طب سنتی رو امتحان کن منم دارم طبق طب سنتی  پیش میرم بهتر از این دارو های شیمیایی هستش شنیدم خوبم جواب میده چه خبره این همه پول بدی به 4 تا دونه قرص خدارو خوش نمیاد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چرا یهو شد صفر ازاول چند بود مگه با عمل بهتر نمیشه؟؟

قبلش داشت زیر ۲میلیون هر ۲بار کثافتا گفتن ۷۰درصد خوب میشه😢😢😢😢ولی ۰شد

میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستی 😢😢😢😢😢
برای بیماری هایی که حساس هستند حتما به چند دکتر مراجعه کنین. نظر یک دکتر را ملاک قرار ندین. اگه بعدا ...

امروز پدر شوهرم ازمایشو سونو رو میبره پیش دکتر خوب ببینه نطراون دکترچیه

قبلش داشت زیر ۲میلیون هر ۲بار کثافتا گفتن ۷۰درصد خوب میشه😢😢😢😢ولی ۰شد

واس شوهرمن ۷۰ میلیون بود بعد یهو شد ۶ میلیون الانم قرار چندتا دکترنظربدن با دارو بهتره یا عمل کنه

واس شوهرمن ۷۰ میلیون بود بعد یهو شد ۶ میلیون الانم قرار چندتا دکترنظربدن با دارو بهتره یا عمل کنه

نمیدونم والا مآکه مآکه جواب نداد بدتر شد انشاءالله که واسه شما نتیجه بده

میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستی 😢😢😢😢😢
بله عزیزم خوب شدن و من هم الان باردارم

خداروشکر که شما نتیجه گرفتید

شوهر منم واریکوسل گرید ۲ داره و دکتر گفته باید عمل کنه، ولی دو دل موندیم و میترسم عمل کنه و بدتر بشه، میشه بگید همسر شما چه شرایطی داشت و کجا و کی عمل کرده؟؟؟