2777
2789
عنوان

صندلي قرمز 😄😟

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 66 پست
بگو    

به خانمي كه مادره مهربونيه يا ميشه 

دوست دارين بچه هاتون خوش لباسو خوشتيپ باشن 

و خودتونم تميزو مرتبين هميشه عينكي ام هستين فك كنم 😁

خسته‌ام از «چطوری‌؟»های توخالی،از لبخند‌زدن‌های دروغین،از تظاهر،از بخش اعظمی از زندگی‌.دلم می‌خواهد ورقی بچسبانم روی پیشانی‌ام،رویش درشت نوشته باشد:«این آدم بریده است!رهايش كنيد ...>>همين.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خانمي كه مادره مهربونيه يا ميشه  دوست دارين بچه هاتون خوش لباسو خوشتيپ باشن  و خودتون ...

افرین مرحبا دمت گرم همش درسته فقط عینکی نیستم  

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  
بوگو ببینم🤔😎

عاشق فصل پاييز 

سخت ميشه زود شناختت

بديلاجات با شكلاي خاص و فانتزي رو دوست داري 

مهربوني 

و رنگاي گرمو دوست داري

خسته‌ام از «چطوری‌؟»های توخالی،از لبخند‌زدن‌های دروغین،از تظاهر،از بخش اعظمی از زندگی‌.دلم می‌خواهد ورقی بچسبانم روی پیشانی‌ام،رویش درشت نوشته باشد:«این آدم بریده است!رهايش كنيد ...>>همين.
😹😹اومدیم

شعرو نوشته هاي ادبي رو دست داري 

مهربون و خوش خنده اي 

دست خط خوبي داري 

تحصيلاتم مهم برات يعني جزو الويتاته

شعرو نوشته هاي ادبي رو دست داري  مهربون و خوش خنده اي  دست خط خوبي داري  تحصيلاتم ...

😸😸ااا از کجا میدونی?!

و فرزندم🚼:تو حاصل یک فریب کوچک از سوی پدرت در شب قدری بودی که من ،مادرت خوردم💏 💑 !!! من😓 , پدرت😂👻 ,خودت💃💃, تو حاصل یک تصمیم کبری در یک لحظه بودی😂😂....لامصب شوخی شوخی جدی شدی😻😹 ،خدا دید ما دم به تله نمیدیم خودش دممون رو گذاشت لای تله😂 سرنوشتمون رو زودتر از موعد مهر کرد 😄😄
جانم

شما عكساي هنري گرفتنو دوست دارين 

بدليجات ظريف 

و خوش لباسين 

به موقش اجتماعي به موقشم ساكتين 

جاهايي ك ارامش داشته باشه رو هم دوست دارين

بفرما

عاشق ني ني 

رنگاي روشنو ميپسندي 

فيلم ترسناكم ميبيني ولي بعدش ممكنه پشيمون شي 

خيلي انعطاف پذيرم هستي