2777
2789
عنوان

صندلي قرمز 😄😟

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 66 پست
شما جاهاي تاريخي رو دوست داري  كلاسيك بودن فضا براتون جذابه  سليقه متفاوت اما قشنگي داري ...

منم تو رو بگم.پیرمردا رو خیلی دوست داری از ادمای گیج خوشت میاد. یه ذره عجولی 

درگیر عشق تو شدم تو که خواب و خیال شبامی.قید همه چیز و زدم واسه اینکه الان تو باهامی.هر چی تو دنیاس به کنار تو تموم چیزی که میخوامی.وقتی بهت خیره میشم چشمام از تو سیر نمیشن.رویای شب های منی تو همونی که عاشقشم.زندگی بی تو واسه من خیلی سخته حتی تصورشم.هر جا که باشی تو فکر توام حس میکنم  پیش منی.باور قلبم اینه که ما تا اخرش مال همیم.ماه قشنگ شبام.مثل یه خوابی برام.........
سما چاي دغالي رو خيلي دوست داري  زمستونو هم دوست دارين  خوش خنده اين و با انرژي  د ...

همرو درست گفتین در رابطه با اخری من اشپزی بلد نیستم ولی نیمرو درست میکنم در حد المپیک    

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همرو درست گفتین در رابطه با اخری من اشپزی بلد نیستم ولی نیمرو درست میکنم در حد المپیک     ...

همين خودش كليه ديگه 😉😁😁😁

خسته‌ام از «چطوری‌؟»های توخالی،از لبخند‌زدن‌های دروغین،از تظاهر،از بخش اعظمی از زندگی‌.دلم می‌خواهد ورقی بچسبانم روی پیشانی‌ام،رویش درشت نوشته باشد:«این آدم بریده است!رهايش كنيد ...>>همين.
منم تو رو بگم.پیرمردا رو خیلی دوست داری از ادمای گیج خوشت میاد. یه ذره عجولی 

واااي عالي  😂😂😂😂😂

اون پيرمرده فقط درست نبود ☹️😁😁😁

خسته‌ام از «چطوری‌؟»های توخالی،از لبخند‌زدن‌های دروغین،از تظاهر،از بخش اعظمی از زندگی‌.دلم می‌خواهد ورقی بچسبانم روی پیشانی‌ام،رویش درشت نوشته باشد:«این آدم بریده است!رهايش كنيد ...>>همين.
فيلم ترسناك دوست داري  از چشماي روشن خوشت مياد  رنگاي گرم  عشق فيلم  و اهل س ...

فیلم ترسناک کع عمرا 

آره چشمامم روشنه 😊😊 

بقیش کاملاااا درسته 😍😍

۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم  😂💔